2011-11-03, 10:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
Napisane przez ewelajna25
lena_mi, no tak, pewnie, że do ciebie. To się musiał furczak zdziwić, o czym ja do niego piszę hehe. Przepraszam, za pomyłkę
a ja się zasłodziłam, teściowa przesadziła-już chyba 0,5kg słodkiego zjadłam. Ratunku, niech ktos zabierze ode mnie te słodycze!!!
|

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
Cytat:
Napisane przez pempek
Cześć dziewczynki
Właśnie wróciłam z USG połówkowego, trochę późnego, bo to 23 tc 
Moja dzidzia nadal jest córeczką - dr śmiał się ze mnie jak pytałam czy nadal ma dziewczyńskie krocze
Waży już 500 g  i wszystko z nią jak najbardziej w porządku  wszystkie organy i w ogóle, strasznie się cieszę, bo muszę przyznać, że się stresowałam 
Ja oczywiście nadal grzybek, który wyskoczył mi po przebytej ostatnio grypie żołądkowej.... Poza tym wszystko oki
Buziaczki 
|
super że wszystko w porządku!!!
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------
Cytat:
Napisane przez karinka711
witam mamusie 
jej ale wy lecicie z tymi postami...masakra....ciag le mam tyły i nie mam jak pisac....ahhh...
tak sie pieknie chwalicie USG no to ja też sie pochwalę:P
poniewaz do dzisiaj nie dostałam listu ze szpitala z data usg lub chociaz wizyty,poszłam na usg prywatnie (nawet znalazłam polskiego lekarza w tej mojej małej irlandzkiej mieścinie) i oto co sie okazało dzidzia duża..( z daty ostatniej miesiaczki wychodził 16 tydzien) a dzidzia ma wymiary jak w 19 a moja waga jest wieksza tylko o 1,5 kg od początkowej wagi... wiec prawdopodobnie cos pokicikalam:P no i dzidzia jest dziewczynka   wszystko z moim maleństwem dobrze,rozwija sie pieknie i lekarz sie smiał ze ma wrodzone adhd bo sie tak kreciła ze nie mógł sprawdzic co ma miedzy nózkami( albo czego nie ma:P)ale jednak na koniec pokazała pieknie ze jest dziewczynka 
tak...a list z irlandzkiego szpitala nadal nie nadszedł a 10.11 mam 4-ta juz wizyte u gp...wrrrrrrrrrrrr
|
Gratuluję córci