Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - chłopak po 6 latach nie wie czy chce ze mna byc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-03, 13:26   #5
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: chłopak po 6 latach nie wie czy chce ze mna byc

jeśli chcecie oboje ratować ten związek, to zacznijcie się starać i poprawiać to, co według Was do tej pory nie było w porządku.

Ja proponuję kurs tańca, sama ze swoim TŻ byłam na takim - byliśmy blisko siebie, robiliśmy coś razem, rozwijaliśmy się, naprawdę świetnie to wspominam. Teraz, aby sobie urozmaicić czas wykupujemy karnety na basen poza tym często na gruponie itp. stronkach jest naprawdę wiele fajnych, i co najważniejsze: tanich! ofert. My już byliśmy na sushi (TŻ pierwszy raz w życiu), teraz ścianka wspinaczkowa i wieeele innych. To naprawdę zbliża ludzi do siebie.

Poza tym, skoro brakuje mu imprez z kolegami, dlaczego na nie nie pójdzie? Niech on idzie z kolegami, ty się umów na babskie winko i też będziecie się świetnie bawić

Ja z TŻ staramy się tak w życiu robić, i naprawdę czasem tęsknimy za tym, żeby chociaż raz w tygodniu usiąść i się tak po prostu przytulić i spędzić razem spokojnie wieczór tylko we dwoje

nie mówię, żę jest to uniwersalna recepta dla każdego związku, ale mojemu to naprawdę dobrze robi

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013

Edytowane przez ewulkaaa
Czas edycji: 2011-11-03 o 13:31
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując