Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-03, 14:27   #4265
anula_ga
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Ja podkładu nie używam ale pod minerały stosowałamTeraz pod BB nie potrzebuję kłaść pudru tylko na.
Trwałości większej nie zauważyłamale wygładzenie i mat tak
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
.

Doszły mydełka z LF! załapałam się na gratisowy miodowy rumianek (cudownie pachnie! i cynamonowe- niestety wyczuwam pomarańczę...) spory kawał szałwiowego bluesa i mały przywrotnik urody który ślicznie pachnie tak lekko ziołowo..

Aniu idę dziś do apteki Mam nadzieję, że wrócę z naszą hauschką

Fajnie macie z tymi mydełkami....
Miałam najpierw zużyc zapasy i dopiero kupic, ale słabnę....
Cytat:
Napisane przez kijanka89 Pokaż wiadomość
ja kupiłam w sklepie zielarskim, ale on jest chyba rafinowany bo nic a nic nie pachnie. mimo wszystko jestem bardzo zadowolona ale teraz kupie organiczny na zsk i na pewno będzie jeszcze lepszy. i robie tak że smaruje rece kremem maczam palec w buteleczce z tym olejem i wcieram. łapki są cudne
kupiłabym jakiś krem na noc i nie wiem jaki
coś z helfów bym wzieła przy okazji ale nie wiem co wybrać..
Chciałam się rozejrzeć w helfach za jakims kremem dla Ciebie, ale strona mi sie nie chce otworzyć ....... Kremów nigdy od nich nie miałam.
Cytat:
Napisane przez hola ola Pokaż wiadomość
Małgoś miałam przed 1ym nawał pracy w pracy, a potem jakos odwyk internetowy sobie zrobiłam, wracam i nic mnie nie kusi TŻ sie smieje ze sie popsułam
No ma rację - naprawdę sie chyba popsułaś