Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-03, 20:25   #174
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

no jestem już! W końcu !
Ale dzis miałam ruchliwy dzień od 5 rano mój synek mi zaczął wymiotować... Zasypiał i znowu się budził i wymiotował O 8 drugi synek poszedł do przedszkola więc się położyłam spać. Ale o 9 znowu synuś wymiotował... masakra Potem jakoś zasneliśmy ale przed 12 kurier przywiózł mi kosmetyki z Oriflame. Musiałam wszystko popakować w torebki, powypisywać kwitki. Przed 15 poszłam do miasta, odebrałam drugiego synka z przedszkola. Młodszy synek został z moja mamą, spał do 14:30! Wróciłam, wzięłam kosmetyki, pożyczyłam samochód od mamy i pojechałam porozwozić wszystko. Tak mi zeszło do wieczora bo u każdego chwile posiedziałam i pogadałam. Synek już się dobrze czuje, musiał się czymś zatruć lub to jakiś wirus. Dziś z dietką super
śniadanie : garść Just Fitów + 2 łyżki otręb + szklanka mleka
obiad : zupa krupnik z kawałkami ugotowanego kurczaka (mała miseczka)
kolacja : 2 małe kromeczki chleba z twarożkiem i szynką konserwową + herbata malinowa z dziką różą i 3 tabl. słodzika.
Dziś byłam taka zalatana że nie miałam czasu więcej zjeść i nawet nie byłam głodna. Rano się nie zważyłam bo przez to wszystko zapomniałam i czasu nie miałam.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosia2011 Pokaż wiadomość

Jak wrócę opowiem o nieporozumieniach w pracy wczoraj to mi się już płakać chciało z nerwów ;/ idę zjeść śniadanie i lecę... zobaczyć co się dzieje..:O
A co się znowu stało? Pewnie znowu jakieś wredne baby się czepiały?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Waga z ktora startuje to cos ok 75kg z tym ze to tez pojecie wzgledne gdyz od kilu dni jest wyjatkowo niestabilna.

A ile masz wzrostu? Bo nigdzie nie napisałaś

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A u mnie dziś jakoś ciężko, w pracy nic się nie chciało (prawie nic nei zrobiłam) Co do diety to ....:
I platki z mlekiem
II 1,5 kromki razowca z almette i poledwica sopocka
III = II
IV pół jabłka i kilka paluszkow (wiem wiem niepotrzebnie)
ok 17 zjem poźny obiad (gołąbek)
i kolacja (moze pół wiesniaka) albo jakis owoc wiem ze owoc niezbyt dobry ale mam ostatnio ochotę wieczorkiem na owoc
Wyjdzie dzis 6 posiłków ale coż

Jak myślicie w miarę dobrze??
Jest ok kompletnie nie masz czym się martwić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora