2011-11-03, 22:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cytat:
Napisane przez karinka711
rybka...2 razy by przymknęli??? bo ona urodziła córcie w styczniu a termin następnego porodu ma na 15 grudnia i nic im nigdy nie przynosiła także nie wiem, ja przyniose,wizyta za tydzień wiec dam rade...
|
Wow będzie miała dwoje dzieci z jednego rocznika i nie bliźniaki Pospieszyła się babeczka Ciekawe czy karmi piersią będąc w ciąży, chyba nie powinno się.
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------
Cytat:
Napisane przez karinka711
rybka...ja uwazam osobiscie ze mojemu szefowi nie na reke jest miec 2 kobiety w ciazy a pozniej 2 kobiety na maternity w czasie summer time....ale musiał sie z tym liczyć przyjmując nas do pracy....a tutaj została nagle zaskoczony bo Ona wróciła po maternity w ciązy i dwa tygodnie później ja powiedziałam,że jestem w ciąży,jedna na sicku siedzi od 4 miesięcy wiec na summer time zostaje z 3 pracownikami gdzie w tym roku miał 6....
|
No na rekę może mu nie być, ale nic z tym nie zrobi, a takim zaświadczeniem Cię nie wystraszy, bo to żaden problem, chce to będzie miał
|
|
|