2011-11-03, 22:59
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann - część XI
Cytat:
Napisane przez czuprynka
I ja przyłączę się do pochwały kremu ochronnego z flos leku z serii winter care. Zakupiłam niedawno pod wpływem dobrych opinii na KWC i powiem Wam, że jak na razie jestem bardzo zadowolona (chociaż u mnie jak na razie nie ma jakiegoś dużego zimna, a przymrozków na pewno nie). Krem ma bogatą, treściwą konsystencję, jednak mimo to szybko się wchłania, a twarz świeci się tylko chwilę po nałożeniu. Rzeczywiście bardzo dobrze nadaje się pod podkład i w trakcie dnia utrzymuje dosyć dobrze poziom wilgoci, tak że nawet moje skórki nie są bardzo widoczne. No i co najważniejsze, jak na razie nie zauważyłam, żeby zapychał, ale akurat pod tym względem dokładnie sprawdziłam jego skład bo moja cera ma duże skłonności do zapychania, niestety 
Ogółem polecam, tym bardziej, że cena zachęcająca, ja za swój zapłaciłam coś ok. 15- 16 zł, więc tragedii nie ma 
|
Cytat:
Napisane przez dikanda
Ja znalazłam IDEALNY zimowy krem  Przynajmniej taki jest dla mnie, moja skóra zareagowała na niego bardzo dobrze. Flos Lek, Winter Care (ok 12 zł). Kupiłam w aptece, w niektórych Rossmannach jest FlosLek, ale w "moim" akurat tego kremu nie ma.
Sam krem bardzo przyjemny, lekka konsystencja, ładnie pachnie. Pozostawia minimalny tylko film na skórze, twarz się po nim nie świeci, nadaje się pod makijaż. POLECAM!!! 
|
Cytat:
Napisane przez agniesiaa
A ja polecam krem zimowy Dax perfecta.
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;30302515]właśnie dzisiaj pisalam o nim na wątku Naturowym, ale powtórzę i tu - że się ładnie wchłania, zostawia taką minimalną warstewkę ochronną w żadnym wypadku nie tłustą, taką tylko że coś jest na buzi, maleńki glow, można z nim spokojnie wyjść do ludzi i sprawdzi się pod makijaż [/QUOTE]
Ktore dokladnie ?
|
|
|