2011-11-03, 22:14
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Nadrabiam cały dzień...
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey
W ogole od 2 dni Antos robi kupke tylko raz dziennie, miedzy 18 a 19. Dziwne to dla mnie, bo z kup praktycznie po kazdym dziennym karmieniu, z dnia na dzien robi tylko 1. Zbieglo sie to z tym katarem, ale nie sadze, ze to ma znaczenie.
|
Aga, u nas też tak było-kupa praktycznie przy każdym przewijaniu, później ok. 4 dziennie i cisza przez 4 dni. Bałam się, że taka zmiana nie jest prawidłowa. Malwinki jednak nic nie bolało, puszczała bączki, za to póxniej zrobiła taką KOOPĘ, że się wylało z pampka. Teraz robi jedną dziennie.
Cytat:
Napisane przez jacieeeee
A Dominik ssie palec wskazujący  Chyba kciuk mu nie pasuje 
|
Heh, Malwinka też cały czas bawi się rączką, kciuk w buzi i cmokanie.
Cytat:
Napisane przez zanka205
wygrałam rabat 50% na buty Bartka 
|

Cytat:
Napisane przez Scio
My juz po szczepieniu. Agatka była bardzo dzielna. Wszystkie trzy wkłócia na jednym płaczu (ja to jestem jakaś dziwna, nie bardzomnie to wzrusza, bo prostu trzeba i juz  ), popłakała, pożaliła się na wrogi świat i usnęła na rękach.
Następne szczepienie po 16 grudnia jak skończy pół roczku, wzw i pneumokoki (jak się zdecydujemy).
No i za dwa tygodnie mamy pomału wprowadzać gluten. Na początek pół łyżeczki do zupy, jak gotuje sama to dosypać do zupki w trakcie gotowania, jak ze słoiczka to ugotować wcześniej 
A teraz żali się zabawkom z karuzelki.
No i konczy dzis 20 tygodniważy 5 400 i ma 67 cm.
Maja Agata tez nie ssie kciuka, tylko wskazujący, któreym tez namiętnie grzebie w buźce.
Zaneta my tez nie mielismy morfologii, tylko mocz jak Agata słabo przybierała na wadze.
|
Mnie też szczepienie nie wzrusza. Piękna waga i wzrost .
Raczej nie pójdę na ten kurs. Co prawda doktorka mnie zbadała i stwierdziła, że osłuchowo jest czysto, ale tak kaszlę, że wstyd się gdzieś pokazać. Do tego lekarka dała mi jakiś syrop na receptę, który w ulotce ma informację, że nie powinno się przyjmować go w okresie laktacji. a mówiłam jej, że karmię...I nie wiem czy go zażywać czy nie .
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx
mój syn dziś kończy 3 miesiące
|
|
|
|