Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-03, 22:14   #3485
DaKaro
Zadomowienie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Nadrabiam cały dzień...
Cytat:
Napisane przez AgaGuernsey Pokaż wiadomość
W ogole od 2 dni Antos robi kupke tylko raz dziennie, miedzy 18 a 19. Dziwne to dla mnie, bo z kup praktycznie po kazdym dziennym karmieniu, z dnia na dzien robi tylko 1. Zbieglo sie to z tym katarem, ale nie sadze, ze to ma znaczenie.
Aga, u nas też tak było-kupa praktycznie przy każdym przewijaniu, później ok. 4 dziennie i cisza przez 4 dni. Bałam się, że taka zmiana nie jest prawidłowa. Malwinki jednak nic nie bolało, puszczała bączki, za to póxniej zrobiła taką KOOPĘ, że się wylało z pampka. Teraz robi jedną dziennie.

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
A Dominik ssie palec wskazujący Chyba kciuk mu nie pasuje
Heh, Malwinka też cały czas bawi się rączką, kciuk w buzi i cmokanie.

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
wygrałam rabat 50% na buty Bartka

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

My juz po szczepieniu. Agatka była bardzo dzielna. Wszystkie trzy wkłócia na jednym płaczu (ja to jestem jakaś dziwna, nie bardzomnie to wzrusza, bo prostu trzeba i juz ), popłakała, pożaliła się na wrogi świat i usnęła na rękach.
Następne szczepienie po 16 grudnia jak skończy pół roczku, wzw i pneumokoki (jak się zdecydujemy).
No i za dwa tygodnie mamy pomału wprowadzać gluten. Na początek pół łyżeczki do zupy, jak gotuje sama to dosypać do zupki w trakcie gotowania, jak ze słoiczka to ugotować wcześniej
A teraz żali się zabawkom z karuzelki.
No i konczy dzis 20 tygodniważy 5 400 i ma 67 cm.

Maja Agata tez nie ssie kciuka, tylko wskazujący, któreym tez namiętnie grzebie w buźce.

Zaneta my tez nie mielismy morfologii, tylko mocz jak Agata słabo przybierała na wadze.
Mnie też szczepienie nie wzrusza. Piękna waga i wzrost .
Raczej nie pójdę na ten kurs. Co prawda doktorka mnie zbadała i stwierdziła, że osłuchowo jest czysto, ale tak kaszlę, że wstyd się gdzieś pokazać. Do tego lekarka dała mi jakiś syrop na receptę, który w ulotce ma informację, że nie powinno się przyjmować go w okresie laktacji. a mówiłam jej, że karmię...I nie wiem czy go zażywać czy nie.

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
mój syn dziś kończy 3 miesiące

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora