Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rossmann - część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-03, 23:40   #2993
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Dot.: Rossmann - część XI

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
planuje jutro skorzystac z 'meskiej promocji' ale upatrzylam rzeczy z gazetki, mysle ze one rowniez sa wlaczone do akcjioby nie bylo zadnych niejasnosci;P

widzialam nieraz w watku ze ktos polecal apteke d o z pl? ja chcialam kupic jedna rzecz ale nie kosztuje ona 20zl wiec chyba sie wybiore do apteki, czy cena w aptece jest wieksza niz w internecie czy roznie z tym bywa? jesli w aptece jest drozej to czy jest to groszowa roznica czy raczej znaczna? dzieki z gory i przepraszam za offtop

...ubolewam nad tym ze w miesiacu kobiet o ile rossmann taki miesiac obchodzi nie ma znizki na damskie kosmetyki, ale wtedy przy akcji 3 za 2 niezle by polki swiecily pustkami czuje;p
stacjonarnie w aptekach może się cena trochę różnić, jednak na ogół nie są to wielkie różnice - w przypadku tańszych produktów np. 1-3zł. Ja na ogół jak zamówienie jest niewiele mniejsze niż 20 zł to przeglądam sobie czy nie potrzebuję akurat czegoś jeszcze np. tabletek przeciwbólowych, plastrów, jakiś maści itd żeby dopełnić do 20 zł Jeżeli niczego nie potrzebuję, idę po prostu do apteki i nie zaprzątam tym sobie głowy

Cytat:
Napisane przez pat0 Pokaż wiadomość
Ktore dokladnie ?
Ja pisałam o tym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ja.html&next=1
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora