Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice - część 43 ^^
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 09:37   #4913
magda2109
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Dobry Bobry Mamy piątek
Ja tam się nie cieszę
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Piątek z dwunastoma godzinami w pracy
A przede mną jeszcze sobota w pracy
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

z serii moj narzut ma niezle w glowie namieszane

wychodze rano z lazienki
narzut: widzialas kiedys fioletowego slonia z dwiema trabami
ja: nie
narzut : to patrz
i w tym momencie ukazała mi sie Lolka z moimi fioletowymi rajstopami z microfibry na głowie : hahaha:

co sadzicie na temat tych bucikow http://allegro.pl/show_item.php?item=1896899864
???
Butki śliczne

A co do pomysłów TŻ-a:

Jestem od rana na gripexie, wczoraj na noc też wzięłam i nic mi nie pomaga Zarejestrowałam się do lekarza na popołudnie, żeby to zwalczyć od razu, bo nie chcę brać chorobowego znowu, a rozłożyć się też nie chcę... Mam zatkaną jedną dziurkę już, łzy z oczu i czuję, że mnie migdały bolą, nawet jak dotykam szyi z boku to boli... Ech... A mam w planach w sobotę odstresowanie się na imprezie...

Aha, Choji, powiem Ci, że różne tematy były z tej analizy, głównie jakaś ocena kondycji przedsiębiorstwa, a o polityce rachunkowości i opisują chyba co powinno się znaleźć, jak to wpływa na sprawozdania i przykład praktyczny do tego. Możesz tez np. zobić analizę bilansu przedsiębiorstwa, albo coś podobnego. Bo na dany składnik bilansu to nie wiem, czy znajdziesz materiały, żeby całą pracę napisać... A promotor nie dał wam przykładowych tematów prac? Bo u mnie były do wyboru, albo można było dać swój temat.