2011-11-04, 11:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona piąta:)
dzień dobry
Ddaaiissyy piękna ta zawieszka , w pracy teraz jest już lepiej, najgorsze są powroty po weekendzie, a teraz miałam 4-dniową przerwę i po niej było najgorzej się zebrać, plusem tych wyjść ( o ile można to nazwać plusem) jest to że jak wracam to mam mnóstwo nowej energii dla małego bo jestem tak stęskniona, a ta energia przekłada się tez na moja cierpliwość co oczywiście nie zmienia faktu że gdybym mogła to najchętniej zrezygnowałabym z pracy 
AgaM jak po pierwszym tygodniu w pracy???
Ania2631 wagi Aluni i twojej 
MoniaK w pracy już ok, wpadam w wir i czasem nawet nie wiem kiedy mijają te godziny, a ty na razie nie myśl co będzie jak tz wróci do pracy, ciesz się tym że go teraz masz 
próbowałaś patent z wkładkami?? 
Mary dla Hani za ząbka 
Bassienka ta lekarkę to koniecznie na emeryturę, przecież tacy wiekowi ludzie nie powinni już pracować i chyba tym bardziej jako lekarze a co do niani, to ok, myślałam że będzie gorzej, najgorszy był pierwszy dzień 
przewrotów, teraz pewnie będzie fikała na okrągło 
Agus i jak kombinezon pasuję??
K19... super wiadomości a rehabilitacja to nic strasznego 
Dalicadeza co do pracy to pisałam wyżej, już lepiej no ale nie ukrywam że wolałabym zostać w domu, a co Wikusia tak rozbawiło w kawiarni??
Andziot i jak mężul już po rozmowie?? udało się?? bo kciuki cały czas są 
Asiak to znaczy że koło południa powinnaś kończyć pracę
Gusia widzę że nocka dzisiaj lepsza , oby tak dalej , my jeszcze nie śpimy tak długo, ale za to mamy mniej pobudek 
Anula są
Dziewczonka już w domu?? dużo siły dla Ciebie, wypoczywaj!!! 
Bzyczka ja wybrałabym ten pierwszy albo drugi, trzeci tez jest ładny tylko ja mam zaraz wyobrażenie że takie grube futra owieczkowe to nie przepuszczają ani grama powietrza i dzidzia się w tym będzie pocić 
u nas dzisiaj początek dnia o 5.45 z jedną pobudka na mleczko o 4 
teraz mały odsypia ja nadrobiłam i zmykam poprasować pieluchy, bo ani jednej nie mam w komodzie