Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 11:08   #3707
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez sotie Pokaż wiadomość
poczekajmy może do np. poniedziałku, moze coś komuś jeszcze do głowy przyjdzie
e-glamour mi się nie skreśliło, ale oczywiście tu bez zmian (choć w moim osobistym rankingu ta perfumeria nadal jest ok)

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

e-glamour miałam zamiar pozostawić wykreślone (nie wiem czemu przekreślenia z worda tu nie wskakują) , nie mnie decydować czy ma być zaufana czy nie, a o wykreśleniu nie zdecydowała zapewne tylko ostatnia afera z Marsiglią
w moim odczuciu e-glamour jest w porządku, ale to tylko moja opinia.

może ankietę jakąś zrobić? czy to głupi pomysł?
sotie Ty zrobiłas wszystko świetnie
bardziej chodzi o dopisek zrobiony przez Moda na życzenie Wizażanek
Poniewaz okazalo sie ,że jednak sprawy mialy inny przebieg i tak wiem ,ze nie tylko o Marsiglie chodzi ,a le tak naprawde żadne dowody nie zostaly przedstawione ,bo i cala poprzednia dyskusja znikneła.

E-glamur pojawia sie w Perelkach nader czesto ,bo faktycznie ceny maja konkurencyjne ,ale wskutek tego dopisania ,Wizażanki,ktore umieszczaja w Perelkach sa informowane ,że perfumeria nie jest juz w polecanych .
Nie kazdy wie o co chodzi i dlaczego? ,tym bardziej jak sam od lat wielu kupuje i ma zupelnie inne zdanie ,jest mocno zdziwiony .
Ja osobiscie nie nalegam za usunieciem bądz usunieciem(i tak zostałam posądzona z Anastazja ze jestem Modem w/w perfumerii) ale skoro tworzy sie i porządkuje starą liste ,to chciałabym znac zdanie ,rzetelne zdanie czy nadal ma byc w polecanych czy nie?
Bo tak jak Ty sotie nie masz uwag i nadal będziesz kupowac tak i wiele ,wiele innych Wizażanek.Natomiast jak ktos kto kompletnie nie lapie sie w temacie wejdzie i przeczyta ,ze nie sa absolutnie ,a znajdzie tam cos w niższej cenie to napewno będzie się wachal czy kupic.
To jest tylko moje zdanie oparte na faktach wydarzen ,ktore mialy miejsce i tak naprawde jak dla mnie nie potwierdziły nic z tego co zostalo dopisane przy niej

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora