Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 12:43   #4518
tusia872
Zadomowienie

Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
dziewczynki mam informacje od naszej ostatnie brzuchatki, sms z 9:29
Madzialena-lublin pisze:
"Nie dałam rady wejść na forum żeby się pozegnać. Jestem jużna oddziale, najważniejsze, że coś drgnęło bo po ostatnim badaniu jest rozwarcie na palec. Na razie nic nie będa mi robić, czekamy aż samo pójdzie..Pozdrw dla wszytskich i trzymajcie kciuki".

oczywiście pozdrowiłam i powiedziałam, że trzymamy kciuki

nasze córeczki dziś obie świętują
może bephanten pomoże?

ja też nie mam ochoty nigdzie wychodzic, mąż na andrzejki mnie ciągnie, teściowa ma z Małą zostać ale ja nie mam ochoty
czekamy na ostatniego forumowego dzieciaczka
powodzenia kochana zeby szybko wszystko poszło
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Masakra. Jako kobiety, powiedźcie czy mój tato nie przesadza. Mały odpadł przy cycku więc sobie na spokojnie usiadłam przy komputerze. Tato wielce oburzony, że ja nie przygotowuję i nie przynoszę śniadania tż . Jak powiedziałam, że dlaczego ja mam latać i mu usługiwać jak ten sobie siedzi i onet czyta to kazał mi się nad sobą zastanowić . Nie dość że całe dnie nie mam czasu na siebie. Chodzę jak lump bo regulacja brwi, porządny makijaż czy nawet uczesanie się graniczy z cudem to jeszcze w chwili dla mnie powinnam latać i stękać nad tż? Niedoczekanie. Ale się zagotowałam.
przesadził no nie przejmuj sie i olej gadanie tobie tez nalezy sie odpoczynek
Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
o mam jeszcze jeden tytuł

"jesiennych dzieci kilka już bryka, czas z poczekalni do odchowalni zmykać"
tytuł suoer
Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Indygo a ja mam ochotę wyjśc i nie mam Niby tesknię za jakimś wypadem i nie tęsknie Tż tez nie bronię, ale gdzieś w sercu jest taka hmmm nie wiem jak to określić co a'la zazdrośc..
Hehehhe sama nie wiem czego chcę

Opowiem Wam coś.
Dzisiaj w nocy wstaje do karmienia. Nakarmiłam małego, odłożyłam do lóżeczka i włączylam mu tą dżungle w karuzeli. Leżę i patrze sobie na małego kiedy zaśnie a tu nagle słyszę plask! Odwracam sie A Tż walnał się z liścia w twarz Hahaha chyba mu sie przez tą dżunglę przyśniło że mu coś po twarzy chodzi... Oczywiście rano nic nie pamiętał.

Ja nie wiem co się z moim dzieckiem dzieje
Najpierw ta sprawa z zaparciami. Teraz robi kupę, a nadal się pręży, ciśnie i stęka... Zrobi kupę, przewinę go, 15 minut jest spokojny, a za chwilę znowu czerwony, ciśnie stęka, kopie nogami....Przez to nie śpi... dziś to samo od 4 rano...o 8 go nakarmiłam. Od 8 spał może 30 minut w foteliku, obudzil sięi znowu stekanie, ciśnięcie, płacz i kopanie.... Smoczek uspakaja go na chwilę...najlepiej mu na rękach, ale ja wysiadam po 3h noszenia... Nie wiem co może być przyczyną...
zdolny ten twoj TZ
jak sie dowiesz od czego to to daj znac bo u nas praktycznie to samo baki puszcza kupe robi a czasami własnie sie tak prezy kopie i nie wiem czemu... bo baki po tym nie ida i kupa tez nie budzi sie jak ja tak złapie pomaga masowanie brzucha i ciepłe powietrze z suszarki

a ja własnie wrociłam od lekarza bo niestety po tej cesarce a własciwie po cewniku mam cały czas problemy z pecherzem
na poczatku pomogły tabletki z zurawina dla kobiet karmiacych i ciezarnych niestety dolegliwosci wrociły po konsultacji z lekarzem brałam furagin zrobiłam badanie moczu i niestety mocne zapalenie dalej i bez antybiotyku nie da rady

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora