Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz.IV:-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 12:55   #3609
Ayrine
Zakorzenienie

Dot.: Idzie zima a TŻ tżtówkę gorąco w objęcich trzyma TŻtówki 2009 i rodzynka 2008cz

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Naaas nie dogoniaaaat

Ja kiedyś z koleżanką przed blokiem robiłyśmy koncerty, bo mamy obok bloku taki budynek, przed którym jest dość spory chodnik i to była nasza scena Robiłyśmy zaproszenia i roznosiłyśmy je po bloku. Potem przychodzili nas oglądać. A my włączyłyśmy z magnetofonu tatu i udawałyśmy, że śpiewamy. W jednej piosence one się na końcu pocałowały a my się przytuliłyśmy
Śmiesznie wtedy było. Na dzień dziecka kupiłyśmy pełno balonów, jakieś lizaki. Balony przyczepiłyśmy do krat na oknach tego budynku i chodziłyśmy po osiedlu i dzieci wołałyśmy. Robiłyśmy im różne konkurencje. to były czasy

Chłopak mojej siostry nie zdał egzaminu na kategorię a1, ale mi go szkoda, bo miał normalnie łzy w oczach Rozumiem go, bo sama nie zdałam za pierwszym razem egzaminu na prawko.
oj, ja pamiętam jak się wywijało do piosenek Enrique Iglesiasa moja pierwsza platoniczna miłość
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora