Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa
Cytat:
Napisane przez archinta
Mały w nocy nie spał 5h  zasnął po 4 obudził sie przed 7 i ciągle jazz  spokój jak je- właśnie korzystam z tego by napisać  chociaż i to nie zawsze bo w nocy szarpał sie z piersią.
Padam na pyszczek
O 11 dałam mu mm- bo myślałam, ze może taki nie dojedzony i zmęczony- wypił 90 ml i co- oczy dalej jak 5zł a teraz trąbi pierś.

|
Cytat:
Napisane przez tusia872
jak mojego TZ nie ma w domu to zawsze sie stresuje bo to on zawsze uspokoi i uspi Kamilke a mi to tak szybko nie idzie 
od poniedzialku zostaje sama z mała ciekawe jak to bedzie
a ja tez jakos tak nie potrafie małej na dłużej zostawic bo tesknie za nia i cały czas nsie zastanawiam co robia z tatusiem 
|
bedzie dobrze zobaczysz. przywykniesz 
hehehe ja tez i ja tez.
Cytat:
Napisane przez tusia872
 zdolny ten twoj TZ 
jak sie dowiesz od czego to to daj znac bo u nas praktycznie to samo baki puszcza kupe robi a czasami własnie sie tak prezy kopie i nie wiem czemu... bo baki po tym nie ida i kupa tez nie  budzi sie jak ja tak złapie pomaga masowanie brzucha i ciepłe powietrze z suszarki
a ja własnie wrociłam od lekarza bo niestety po tej cesarce a własciwie po cewniku mam cały czas problemy z pecherzem 
na poczatku pomogły tabletki z zurawina dla kobiet karmiacych i ciezarnych niestety dolegliwosci wrociły po konsultacji z lekarzem brałam furagin zrobiłam badanie moczu i  niestety mocne zapalenie dalej i bez antybiotyku nie da rady 
|
dam znac....napewno.
kurde to zycze zdrowia . A co z karmieniem przy tym antybiotyku?
Cytat:
Napisane przez mooonik
Małgosia jak też kiedyś byłam pewna, że rumianek można do oczu stosować, ba! sama tak robiłam  dopiero jedna lekarka mnie uświadomiła, że mogłam sobie więcej krzywdy niż dobrego zrobić 
|
Dobrze ze to napisalas. dzieki 
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------
Odłozyłam go obok na kanapę i już ryczy i steka....Godzine spal na rekach i bylo ok..