Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2006-11-06, 19:00   #2968
skacz
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 39
GG do skacz
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

Cytat:
Napisane przez eevvaa Pokaż wiadomo¶ć
Kochane dziewczynki wiewióra1986,kamkam,czarn aorchidea21,skacz dziękuję Wam za wsparcie
Napisałam do allegro i zablokowali mi konto...
Boże do tej pory nie mogę uwierzyć, że byłam z kim¶ takim... nikt z mojej rodziny, otoczenia nie mógł uwierzyć, że Adam mógł robić mi takie ¶wiństwa...
Takie stwarzał pozory...
Czemu ja byłam z nim tak długo? Kochałam mimo tego że mnie tak ranił... Nie mogłam żyć bez niego..
Teraz też jest mi trudno, ale wiem że on niszczył mi życie...
Straciłam zdrowie przez niego.
Powiedział mi że przekroczy wszelkie granice... on byłby zdolny nawet mnie zabić !
Po nocach sniło mi się jak mnie bije, dusi...

Jestem strasznie słaba psychicznie, ci±gle o tym my¶lę i nie mogę się pozbierać... nie wiem jak ja to przeżyje

Jaka ja jestem głupia, że tesknię za nim, za tym draniem mnie nie wartym !

skacz mi również przykro
ale nie rozumiem zachowania Twojego chłopaka, układało się Wam dobrze, on twierdzi, że Cię kocha, a mówi że nie możecie być razem. Dziwne... A ile ze sob± byli¶cie?
W każdym razie wiem co czujesz Wiem, co to za ból
Trzymaj się kochana
bylismy prawie rok.. rozmawialam z nim juz wiele razy.. troche pochopnie to wszystko ocenilam.. bo wedlug niego.. nie rozstalismy sie(smieszne jak dla mnie) tylko odpoczywamy od siebie.. ze zrozumiec co bylo nie tak.. i zeby poprawic to.. tylko ze ja nadal nie wiem czy bedzie okazja to poprawiac.. w glebi serca czuje ze wszystko bedzie ok... ale nachodza mnie momentami mysli.. ze moze tylko ja wywieram na nim takie zachowanie.. zeby wierzyl razem ze mna ze wszystko sie od nowa ulozy..
bardzo bym tego chciala.. mialam juz okazje kilka razy byc w zwiazku.. ale to nigdy nie bylo to.. a teraz.. przez ten caly czas.. obydwoje swieczki w oczach na swoj widok.. to takie przykre.. on nie chcial rozmawiac ze mna o problemach.. wolal to przemilczec.. a moglismy sobie od razu wyjasnic niektore rzeczy.. ech..

mimo wszystko.. wierze w milosc.