Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 19:29   #1
bassienka115
Przyczajenie

Wink

Co wy byście zrobiły na moim miejscu?

Zacznę od tego, że mam 14 lat i chodzę do 2 gim. Od bardzo dawna podoba mi się taki jeden chłopak. Jednak pod koniec 1 gim. postanowiłam sobie odpuścić (no bo ja jestem nieśmiała, no a poza tym on nie okazywał żadnych śladów zainteresowania). Przyjaciółka od początku mi radziła żebym sobie odpuściła, jednak kilka dni temu koledzy z mojej klasy trochę mi dokuczali. I ponoć TEN chłopak po lekcji zaczął ich się czepiać, że mi dokuczają, a jak mu powiedzieli że się we mnie zakochał, to tamten ponoć odszedł bez słowa (usłyszałam to od 2 koleżanek). Chciałabym do niego zagadać bo my ze sobą za bardzo nie rozmawiamy, ale tak głupio bo nie mamy żadnych tematów, no a z lekcjami to wszyscy wiedzą że ja zawsze się pytam mojej naj . Wiem że pewnie większość z was męczą takie tematy, ale jestem w takim wieku, że potrzebuję porady Może macie jakieś pomysły, żeby chociaż z nim się bardziej zakolegować (nie mówię tu o podrywie) żebym mogła go lepiej poznać Za odp. z góry dzięki
bassienka115 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując