Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-04, 20:45   #4683
1988Marlena
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez Calipso88 Pokaż wiadomość
Hej!!
Oj... widzę że Wam się na horror-opowieści zebrało.
To powiem Wam tak: taka moja przyszywana ciocia (straszna agentka, żartowniś itd) kiedyś do siebie do domu zaprosiła taka znajomą, która to niby duchy wywoływała. No i wiadomo - wszyscy tam siedzą, ta wywołuje duchy i nagle mówi, że ten duch jest pośród nich. Ciotka się pyta "niby gdzie?" a ta babka wskazała jej krzesło, na którym rzekomo duch siedział. No to ciotka - jajcara jakich mało wstała i idzie do tego krzesła " cześć duchu, co tam, nie obrazisz się jak ci usiądę na kolanach, co?" usiadła, poklepała w powietrzu miejsce, gdzie duch powinien mieć plecy, pozbijała się, po czym wstaje, a na krześle znikąd kłębek kruczo czarnych włosów...

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

A co do snów - ostatnio mało mi się śni, ale w lato np często śnił mi się mój ślub- i wiecznie byłą to katastrofa, to nie miałam sukienki, to sala była do bani, to nie było gości... za to mojemu TŻ ostatnio śniło się, że żeni się z inną :P
SUPER to z ciocią
Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Poza tym wpadlam sie pochwalic, ze na stronie dewelopera przy naszym mieszkanku jest żółta kropeczka i podpis - ZAREZERWOWANE

A poza tym..... wiecie gdzie ide w przyszla sobote? do fryzjera zapuszczalam grzywke, ale wygladam jak debil wiec zetne znow
Najs

No ja też zapuszczałam i obcięłam znowu bo jednak z grzywką mi lepiej ale jest mega niewygodnie bo muszę ją najpierw na szczotce modelować a później prostownicą potraktować bo mi się wykręca

Gala a co to jest ten sen swiadomy?

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora