Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak Wy to widzicie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 09:14   #2
rnm
Wtajemniczenie

Dot.: jak Wy to widzicie

Cytat:
Napisane przez markezka Pokaż wiadomość
Jestem z chłopakiem 2 lata. Jest super, nawet bardzo. Byłam pewna, ze nasz związek jest fajny, nawet idealny pod każdym względem.
Rozbawiał mnie, pocieszał, pomagał, mieliśmy dużo wspólnych tematów, nigdy się nie nudziliśmy etc...
On ma kilku na prawdę dobrych kolegów z którymi często się spotyka, żadnej bliskiej koleżanki.
Nieraz - ale w żartach - wspominał, że napisze do dwóch dziewczyn z którymi "coś tam" kiedyś go łączyło, więcej niż koleżeństwo, ale razem nigdy nie byli.
Oczywiście zapoznawałam go z moimi znajomymi, bliskimi koleżankami, spotykaliśmy się nieraz we wspólnym gronie ale nic poza tym.
Wczoraj chciałam mu zrobić głupi żart (rodem z podstawówki) - a może w głębi duszy chciałam go sprawdzić. Rozmawiałam z nim na gg jako obca dziewczyna, która chce go poznać, zagaić spotkanie. Po 10 minutach byli już umówieni na piwo.
Skłamał, że idzie z kolegą na piwo.
Oczywiście po kilku godzinkach zadzwoniłam i spytałam jak spotkanie z Malwiną...
spotkaliśmy się
Jego jednym, jedynym wytłumaczeniem było to, że nie ma znajomych, na studiach mało ludzi na kierunku, a w rozmowie była tylko mowa o wyjściu na piwo, nic więcej - tak jak zwykłe wyjście na piwo z kolegą
aha i chciał mi powiedzieć o tym później
Skończyłam nasz związek bo nie jestem w stanie mu zaufać
skąd wiem, że nie liczył na nic więcej, że mówi prawdę, że chciał poznać jakąś koleżankę i od czasu do czasu z nią pogadać
w takim razie skoro brak mu znajomych niech pozna jakiegoś kolegę...
troszkę to chore nie sądzicie?
Twoje zachowanie rzeczywiście było nie w porządku, ale facet jest zwyczajnie nieuczciwy. Nie usprawiedliwiaj go - okłamał Cię

rnm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując