Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 08:43   #3735
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja byłam zawsze zadowolona z ich usług i sama mogę kupować tam na własne ryzyko, chociaż od czasu tych nieprzyjemnych sytuacji tam nic nie kupiłam ale nie poleciłabym ich nikomu bo w przypadku kiedy będzie coś nie tak to nie wiem jak się zachowają.
Nie wiem jakie informacje ma Bella ale wynika z tego co napisała, że ma podstawy aby ich nie polecać.
Ja bym ich skreśliła ale będzie jak będzie, ja inf. jako taką o nich posiadam i mogę wybrać, gdzie kupuję ale inni już będą kupować w niewiedzy .
Asiu to co piszesz ,ze polecisz i ktos moze byc niezadowolony ,moze dotyczyc wszystkich znajdujacych sie na liście perfumerii....praktycznie codzinnie pojawiaja sie wpisy...drogie wizazanki zakupiłam/zakupilem perfumy w polecanej pefumerii dostałam/łem podróbe .chyba? ...prawda? pojawiaja sie ? ile z tych osob czasem pozostaje ze swoim przekonaniem? sama odpowiadasz nieraz na takie zapytania...ja juz je omijam nawet nie czytam. Przeglądajac watek ,natknełam sie na post Wizażanki z 2010 ,ktora kupiła w Dolce.pl i czekała ponad tydzien na pefumy,tylko ta mądra Wizażanka dowiedziała sie ,ze to wina kuriera , ,ze Dolce ma podpisana umowe z byle jaką firma kurierska ..ale z drugiej strony taka sznujaca się perfumeria ,powinna zmienic kuriera jesli on działa niejako na ich niekorzyść ,prawda? idąc tym tokiem myslenia do każdego mozna się przyczepic i tak tez niektorzy robia
Lexxi jesli chodzi o ceny ,to widze,ze w innych tez się zmieniaja ,mysle ,że to kwestia kursu Euro,tak mysle bo widzialam e innych perfumeriach tez i to nieraz w ciągu jednego dnia ,to nie sa jakies wielkie kwoty ale sa
a tak swoja droga to nie rozumiem Was dziewczyny piszecie no ja kupowalam w sumie jestem zadowlona ale..... bo....ktos ,proste pytanie macie dowody czy nie? a po trzecie wcale nie musicie polecac jest cala lista innych wiec nie rozumiem...

Edytowane przez czarnazuzia1
Czas edycji: 2011-11-05 o 08:46
czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora