Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 10:11   #4619
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79
Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
hej...

jestem jeszcze w szoku po nocce.....moja jak zjadla o 21.30 tak dopiero obudzila sie o 6.30 .A ja tez sie nawet nie obudzilam w nocy....nie wiem czy mam sie cieszyc czy niepokoic...... ...Teraz zjadla o 8.40 i znowu spi.....

Madzialena trzymam kciukasy za Ciebie....nie denerwuj sie ....wkrotce beziesz miala swoj skarb przy sobie

malgosia 1983
nie chce sie tu wymadrzac albo cos w tym stylu ale nie wydaje Ci sie ze za duzo dajesz malemu tych herbatek??? Z tego co wiem to mozna dac raz dziennie i to max 100 ml.....

Pisalyscie o obcinaniu paznokci....czy uwierzycie mi ze odkad mala sie urodzila to jej nie obcielam ani razu przy stopkach ??? Ja nie wiem czy jej nie rosna czy jej sie scieraja czy co....

I tez sie nie moge doczekac az mala bedzie wieksza i pojdziemy razem na basen....Chociaz u mnie ja sa zajecia dla mam z takimi maluszkami 4-miesiecznymi ale mam obawy.....

ja gdzieś czytałam co do dopajania - to daje się tyle ile wynosi wg normy jedna porcja mleka dla dziecka, czyli np 120 ml, to 120 ml herbatki, wody itp na dobę, ale to minimum przy MM.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora