Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 11:36   #4080
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny dawno nic nie pisałam, ale cały czas czytam wszystko co piszecie .jak zawsze-mega ciekawa lektura

ostatnio strasznie bolą mnie plecy i żebra , do tego sikam co 30 min. najgorzej jest w nocy...i do tego ta arytmia...no ale jakoś dam radę ...mam nadzieję.oby do marca...

cieszę się bardzo że na naszym wątku jest tak radośnie ogólnie rzecz biorąc. wszystkie dzieciaczki zdrowiutkie i mamy też dają radę super i oby tak dalej.

rozmawiałam ostatnio z moją mamą i siostrą -doświadczonymi mamusiami na temat ubranek dla Maluszka.i obie zdecydowanie mówiły, żebym absolutnie nie kupowała bodziaków. tylko koszulki i kaftaniki. że bodziaki to jak dzidziuś starszy będzie, bo takiego nowo narodzonego Malucha trudno w body zapakować. no i sama nie wiem. zauważyłam, że Wy głównie bodziaki kupujecie. jak to jest dziewczyny ?????
Ja przy Antosiu dostała pełno kaftaników i koszulek od mojej siostry żadnego nie kupiłam sama ale tak naprawdę ani razu nie ubrałam zadnego z ofiarowanych kaftaników bodziaki są o wiele wygodniejsze. Nie wiem czy nie łatwiej w bodziaki zapakować niż w te kaftaniki

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora