Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bunt dwulatka pełną parą, lecz mamuśki radę dają. XI-XII 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 13:30   #17
aniulka8204
Wtajemniczenie

Dot.: Bunt dwulatka pełną parą, lecz mamuśki radę dają. XI-XII 2009

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
zdrówka kochani
u nas też nadal kaszel, u Wojtka to już miesiąc! syropów już miał mnóstwo. Ile to jeszcze może trwać? Na szczęście osłuchowo nadal czysto
też zdróweczka życzę
mam nadzieję że szybko minie

dobrze że u Wojtka czystko bo tak długi kaszel to katastrofa

moja siostrzenica ciągle chorowała kaszel kaszel a lekarz dawał właśnie same syropki bo powiedział że antybiotyk jest nie potrzebny aż wkońcu Natalia miała prawie zapalenie płuc ot taki to był lekarz
siostra zaraz zmieniła lekarza

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
Milluś kochana wszystkiego dobrego, dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechów, zadowolenia z rodzicó i brata i przede wszystkich ciągłego uśmiechu na buzi

ja również przyłączam się do życzonek
zdróweczka Milluś

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

widzę że chorowitków jest znów co raz więcej, ehh ta pora też się już zaczęła na te chorowania, matko jedyna mnie męczy ten katar strasznie, a jak se pomyśle co te dzieciaczki przechodzą przy katarze to aż mi ich szkoda strasznie, w sumie to do końca chyba nie rozumieją że to katar i im przejdzie?

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

mamuski, mam prosbe o podanie danych do aktualizacji listy (na PW!!!)

i jeszcze chcialabym otworzyc mala dyskusje na temat osob, ktore juz dawno sie nie odzywaly, albo wpadaja tylko raz, czy dwa na cala czesc.
Mnie osobiscie to troche denerwuje, ze jedna z druga tylko wejda, oglasza wszem i wobec jakies wiesci i znikaja... potem nic wiecej nie odpowiadaja itd...

Najchetniej te osoby bym usunela z listy, bo tylko "zasmiecaja"... a jak sie znow zaczna udzielac, wrociliby na liste

ot moje zdanie... prosze o wypowiedzi
no ja sie nie wypowiem bo mnie faktycznie tez ostatnio mało jest

ale chciałabym żeby uzupełnić dane Pawełka
urodzony 26,06,2011 naturalnie waga 3140g, mierzył 51cm i chyba wszystko nie?
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora