Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 17:54   #1805
magda1804
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
hejka hejka ja już u siebie w domku od rana było wielkie sprzątanie zmywanie zamiatanie itp a teraz odpoczywam i ryczę z bólu w poniedziałek idę do lekarza bo nie wytrzymam jeszcze troche i po ścianach będe chodzić wpierw problemy z cewką po tym pier...do...lo....nym antybiotyku a teraz jak od pewnego czasu przemywam się tamtum rosa popękała mi skóra niewiem jak to opisać ale : jak się zaczyna taki wzgórek przed łechtaczką to ten wzgórek od wewnątrz mam cały popękany jak bym się nożykiem pocieła lekko krwawi przy przemywaniu wygląda to tak jak bym siedziała w wannie z 10 godzin i się moczyła tak ta skóra jest już pomarszczona boli cholernie już mam dość tego wszystkiego ryczeć mi się chce już z bezsilności z bólu i niewiem czego jeszcze
jeżeli takie są uroki ciązy to ja dziękuje i już drugi raz w ciązy nie chce być teraz to powinnam isc i zaje...bać tego lekarza co mi te antybiotyki przepisał bez leków ochronnych buuuuuu
Monia do pon chcesz sie meczyc? nie mozesz jeszcze dzis leciec na IP? moze lepiej odstaw to tantum rosa

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora