Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
Napisane przez MMONIKA9
hejka hejka ja już u siebie w domku od rana było wielkie sprzątanie zmywanie zamiatanie itp a teraz odpoczywam i ryczę z bólu w poniedziałek idę do lekarza bo nie wytrzymam jeszcze troche i po ścianach będe chodzić wpierw problemy z cewką po tym pier...do...lo....nym antybiotyku a teraz jak od pewnego czasu przemywam się tamtum rosa popękała mi skóra niewiem jak to opisać ale : jak się zaczyna taki wzgórek przed łechtaczką to ten wzgórek od wewnątrz mam cały popękany jak bym się nożykiem pocieła lekko krwawi przy przemywaniu wygląda to tak jak bym siedziała w wannie z 10 godzin i się moczyła tak ta skóra jest już pomarszczona boli cholernie już mam dość tego wszystkiego ryczeć mi się chce już z bezsilności z bólu i niewiem czego jeszcze 
jeżeli takie są uroki ciązy to ja dziękuje i już drugi raz w ciązy nie chce być teraz to powinnam isc i zaje...bać tego lekarza co mi te antybiotyki przepisał bez leków ochronnych  buuuuuu
|
Monia do pon chcesz sie meczyc? nie mozesz jeszcze dzis leciec na IP? moze lepiej odstaw to tantum rosa
|