Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 12 kg do zrzucenia - SOUTH BEACH a kompulsywne jedzienie ! POMOCY !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-05, 23:30   #2
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
Dot.: 12 kg do zrzucenia - SOUTH BEACH a kompulsywne jedzienie ! POMOCY !!!

Grubo przesadzasz na swój temat i jesteś po prostu leniuszkiem
Bierz się w garść, przestań się objadać. Znasz przecież powód swojej wagi- podjadanie. Jesz zdrowe rzeczy- powiedzmy,że tak. Owoce suszone często zawierają masę niepotrzebnego cukru, podobnie jak musli. Wszystko zależy od Ciebie dziewczynooo!
Masz kompleksy-rozumiem też miewam. Masz doła i jesteś zdesperowana-rozumiem. Jednak sama musisz się zmotywować i sobie pomóc- żadna z Nas tego nie zrobi.

Bardzo denerwują mnie takie apele POMOCYYY- starczy napisać, dołączyć do wątku jakiegoś albo kilku- i odchudzanko się toczy Albo założyć wateczek, ale bez otoczki desperacji. Watki szybko umierają śmiercią naturalną,bo jedna czy dwie osoby piszą. A na głównych jest tygielek i masa dziewczyn. Tak wiem jestem okropna. Ale jeśli sama sobie nie pomożesz nikt tego nie zrobi. To wszytsko siedzi w Twojej główce. Ty musisz chcieć. A chcieć to móc.Pisze to naczelny marudnik tamtego roku, były naczelny podżeracz i osoba, która kiedyś udawała,że dietkuje przed samą sobą. Przeszło mi, bo doszło do mnie,że to ja tu decyduje. Poukładaj sobie tam wszystko najpierw. Nie oszukuj siebie. Zależy Ci na podjadaniu czy sylwetce? Jesteś pewna,że wolisz dietkować niż podjadać?Ze swojej strony życzę powodzenia. Ułóż sobie wszystko w głowie, pogódź sie ze sobą i bierz się za redukcje. Ja nie pomogę- na SB się nie znam i nie zamierzam się znać, bo wyznaje MŻWR jako sposób życia.

12kg to nie tragedia co mają powiedzieć grubsze dziewczyny? Jak je nazwiesz skoro na siebie się nie możesz patrzeć, co?

I na litość boską szanuj Nas! Jeśli chcesz wsparcia, chcesz byśmy czytały to co chcesz Nam przekazać- pisz po polsku, a nie polskiemu.

Życzę powodzeniaaaa i tego by znalazły się chętne do pomocy w SB
f_olka
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując