Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-06, 07:15   #4336
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ II

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
powiem tyle: u mnie jest w prawie ze kazdej aptece wystawiony jak masz jakas dobrze wyposazona apteke pod nosem, to moze spytaj... musza gdzies to wystawic, zeby pomacac...

to ja poprosze komentarze do tych kosmetykow, szczegolnie do kremu koloryzujacego living nature nada sie do tlustej skory? kryje troche?
Ja mam apteki gdzie vichy to już dobrodziejstwo,a o Hauschce to nie słyszeli nawet.Do "normalnej" apteki muszę pojechać 65km,a się póki co nie wybieram.Byłam tydzień temu tam,ale zupełnie zapomniałam podlecieć w poszukiwaniu Hauschki
Cytat:
Napisane przez Sicilia Pokaż wiadomość
Witam Was! kotwilka dzięki za link do artykułu! - faktycznie jestem zdania, że ilość kosmetyków z różnymi paskudztwami chemicznymi robi swoje, a jeden krem z parabenami nie spowoduje katastrofy. Też do końca nie podoba mi się ten artykuł, bo widać, że lobbing obrony kosmetyków tradycyjnych jest wciąż mocny. Sama się o tym ostatnio przekonałam, próbując uświadamiać większe grono konsumentek... Ale nie o tym chciałam...

Wklejam mój aktualny zbiór:
1) ciało - żel po prysznic lilliputz
- balsam do ciała babydream
- samoopalacz do ciała green people
- olejek na cellulit Alterra
- perfumy ylang ylang balm-balm
- dezodorant crystal essence
- peeling do ciała deep forest

2) kolorówka - puder bambusowy z BU
- krem koloryzujący Living Nature
- krem koloryzujący z filtrem Pat&Rub
- tusz do rzęs alva
- balsam do ust Phenome
- błyszczyki kolorowe Logona
- balsam do ust Lip Smacker melonowy
- balsam do ust Dr. Hauschka miętowy
- próbki podkładów mineralnych Lily Lolo, everyday minerals
- kredka do oczu czarna alva

3) twarz - peeling z białej glinki Cattier
- zielona glinka Argile Verde
- płyn micelarny do demakijażu twarzy i oczu Pat&Rub
- mleczko do demakijażu Sanoflore
- krem przeciwzmarszczkowy AOK na noc
- krem po oczy Pat&Rub
- krem extrasensitive babydream (kupiłam bo wycofali calendula krem, ale tamten był lepszy)
- krem na trądzik TriAcneal Avene
- krem łagodzący AA eco
- olejek arganowy z ZSK

4) włosy - olejek rycynowy na końcówki
- płyn do układania włosów Logona
- szampon do włosów przetłuszczających Pat&Rub
- odżywka do włosów przetłuszcających Pat&Rub

Wpadaj częściej do nas założycielko wątku
Cytat:
Napisane przez kijanka89 Pokaż wiadomość
dziewczynki zamówienie na helfach dopiero zrobie w poniedziałek bo mam wtedy wypłate. no i pokazywałam wam że kupie sese i ten olejek khadi na wypadanie ale to bardziej dla mamy a sesa dla mnie. ale tak myśle skoro ta sesa tak jedzie to może zamiast nie wezme ten olejek amla TAKI
jak myślicie? a krem na noc to może kupie z alterry i jakiś balsam też. co będe przepłacać
Ja uwielbiam sesePięknie robi moim włosom

Ten olejek amla też wydaje się być świetny.Ja go miałam wziąć,ale wzięłam ten stumulujący porost.Amla kupię jak wykończe te co mam.

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez magnesita Pokaż wiadomość
Sicilia ja wiem że avene nie jest naturalny, ale zauważyłam go w Twoich zbiorach i czy mogłabyś mi powiedzieć czy według Ciebie jest wart kupna? Będę bardzo wdzięczna
Magnesita napisz o jaki Ci chodzi?bo ja bardzo dużo miałam kosmetyków avene to może też pomogę

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora