Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci- cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 08:31   #528
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Moniu, ale to nie może być tak, że ja chce dać z siebie wszystko a on nic.
Do tanga trzeba dwojga. Chciałabym wierzyć w to co napisałaś, ale ja już chyba nie mam sił.
A co u Ciebie się dzieje?
no w sumie racja... do tanga trzeba dwojga.

krótki opis co u mnie :
jak wiadomo pracuję z 2 kolesiami (w tym z 1 gejem) i mój szef wyjechał za granicę na 2 tygodnie, wczoraj jak widziałyście na fb pojechaliśmy (ja z współpracownikiem) po niego do Warszawy na lotnisko. Ale dzień wcześniej pytałam TŻa czy ma coś przeciwko mojej podróży z kolega bo nioe chce żeby był niepotrzebnie zazdrosny itp bo wiem, że mój TŻ jest zazdrośnikiem. W kazdym razie zapytałam chyba 3 razy czy na pewno będzie ok itp. a ten że spoko, jedź jak musisz ble ble ble no to pojechałam. A ten mi wieczorem pisze, że ja codziennie spędzam czas z płcią przeciwną (szefem i wspolpracownikiem) i jeszcze sobie na wycieczki jeżdze z nimi a on ma kontakt tylko ze mną i chyba zacznie robić tak jak ja no kumacie ? zanim w ogóle się zatrudniłam to też mu mówiłam jaka jest sytuacja... pytałam czy ma coś przeciwko zebym procowała z 2 facetami, a ten że nie i ze nie chce się wtracać w moją "karierę" no to wtf ?
musze z nim dzisiaj porozmawiać bo zaczyna mnie denerwować w ten sam sposób jak wtedy kiedy się rozstaliśmy
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora