2011-11-06, 07:38
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 41 pkt / 98% pozyt.
|
Dot.: LISTOPAD z adele! avon, essence, playboy, paletka zestaw do wyrobu perfum!
Do zaproponowania mam:
mam małą wish listę, szukam przede wszystkim:
- żeli pod prysznic (mam świetny, cytrynowy)
- balsamów do ciała, tych zapachowych oraz takich dla skóry suchej, szorstkiej, mam z sephory, miętowy, świetnie nawilża
- z cieni mam paletkę editt(2 odcienie brązu)
-mam 3 tusze do wymianki(miss sporty, celia, bell)
- mam fajną mocno czerwoną pomadkę no name
W moim wątku jest też dużo próbek, jak byś chciała.
mi się podoba:
1. mgiełka do ciała avon naturals, liczi i fiołek, użyta raz. mam ją z mega paki, jest chyba trochę po terminie, ale kompletnie nie wpływa to na jej zapach, stan czy wydajność. nadal jest pełnowymiarowym produktem
5. paletka cieni do powiek zhc, prezent od chłopaka na urodziny, ale to niestety nie moje kolory jeden cały zużyty, zostało 5 kolorów, stan jak na zdjęciu. posiada kasetkę na róże do policzków, jeden zużyty, a jeden się połamał i rozsypał po tej kasetce - no ale jest tam, niestety to też nie mój kolor. stan kasetki - trochę porysowana, ale chyba ważniejsze, że w środku wszystko ok. chętnie wymienię na cienie w poszukiwanych przeze mnie kolorach.
7. ESSENCE multi effect all eyes on me, odcień very green, pomyliłam się w drogerii i zamiast czarnego wzięłam zielony użyty raz, wymienię na czarny tusz
odpisz )
|
|
|