Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci- cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 09:52   #531
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Choć Tżtówka nad uchem Tżta czasem smęci, to i tak od 2008r związek się kręci-

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Sypie się... nie wiem czy jest co zbierać.
W cholere to wszystko, dziś z 5 godzin dyskutowaliśmy (kłóciliśmy się), na koniec jak już musiał wychodzić to pękłam, powiedziałam mu co do niego czuję i chyba tym przegrałam.
Głupia jestem, naiwna... i beznadziejnie zakochana.
Kurde, niech to szlag.
Ze zdenerwowania aż mnie cały brzuch boli, tak się wkurzyłam.
głowa do góry, może się jeszcze ułoży
w każdym związku są jakieś gorsze okresy

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
krótki opis co u mnie :
jak wiadomo pracuję z 2 kolesiami (w tym z 1 gejem) i mój szef wyjechał za granicę na 2 tygodnie, wczoraj jak widziałyście na fb pojechaliśmy (ja z współpracownikiem) po niego do Warszawy na lotnisko. Ale dzień wcześniej pytałam TŻa czy ma coś przeciwko mojej podróży z kolega bo nioe chce żeby był niepotrzebnie zazdrosny itp bo wiem, że mój TŻ jest zazdrośnikiem. W kazdym razie zapytałam chyba 3 razy czy na pewno będzie ok itp. a ten że spoko, jedź jak musisz ble ble ble no to pojechałam. A ten mi wieczorem pisze, że ja codziennie spędzam czas z płcią przeciwną (szefem i wspolpracownikiem) i jeszcze sobie na wycieczki jeżdze z nimi a on ma kontakt tylko ze mną i chyba zacznie robić tak jak ja no kumacie ? zanim w ogóle się zatrudniłam to też mu mówiłam jaka jest sytuacja... pytałam czy ma coś przeciwko zebym procowała z 2 facetami, a ten że nie i ze nie chce się wtracać w moją "karierę" no to wtf ?
musze z nim dzisiaj porozmawiać bo zaczyna mnie denerwować w ten sam sposób jak wtedy kiedy się rozstaliśmy
no to nie w porządku z jego strony skoro go wszystkim informujesz, pytasz o zdanie itd, to nie powinien tak reagować
no ale skoro sama mówisz, że jest zazdrośnikiem to pewnie to silniejsze od niego

u mnie też teraz nie za ciekawie
wczoraj to była masakra, ale dziś już lepiej. Jadę zaraz spotkać się z TŻtem, pogadać na spokojnie itd.
Ale generalnie sytuacja jest nieciekawie, nie tylko u nas bezpośrednio, ale wśród znajomych bo trochę się namieszało i to z mojej winy nie wiem jak to dalej będzie, no ale czas pokaże
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora