Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - how to survive ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 10:10   #1
cindirellaa
Rozeznanie

Angry

how to survive ?

Hej dziewczyny! Zbliżała się nasza pierwsza rocznica dużymi krokami. Mój TŻ chciał nad wszystkim przejąć władzę (dość często mu nie wychodzi, ale tym razem obiecał że to będzie miało ręce i nogi więc się zgodziłam) W sobote (wczoraj ) mieliśmy jechać w jakieś miejsce, do kina, coś jeszcze ale jego kolega który miał naprawić auto nie naprawił (leń) ,więc wyjazd został odwołany. Było mi przykro.. nie wiem czy to jakieś fatum, pech.. jedno wiem na pewno znowu się nie udało. Za każdym razem się nie udaje.. Mój TŻ nigdy nie może dopiąć wszytskiego na ostatni guzik. Pisaliśmy tylko sms, było mi przykro.. a on mówił jak bardzo mu zależało na tym wyjeździe.. Z nerwami pisał, że ja zawsze chce najwięcej, że dużo oczekuję.. Tak oczekuję dużo skoro mnie krzywdził.. przynajmniej chce aby to on tyłek ruszył, doszłam do wniosku.. że za dużo się poświęcam.
Że nikt nie widzi, że chciał dobrze.. Było mi źle, bo miałam nadzieję, że po tych akcjach można spędzić ten rok bez jakiś akcji..
Nie myliłam się powiedział mi, że idzie do klubu do znajomych bo tam jest śmiesznie, że mam jutro przyjechać o bo On nie ma jak...
Zatkało mnie i przestałam się odzywać.. Co powinnam zrobić? Jechać do niego? Aaa wstałam dziś rano dostałam tylko 3 wiadomości "Kochasz mnie?" , Kocham skarba.. i że się obraziłam więc dobranoc. Doradźcie bo ręce opadają (((
cindirellaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując