2011-11-06, 11:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa
Cytat:
Napisane przez indygo79
 za pokonanie kryzysu, a ucha faktycznie nie bagatelizuj
ale miałam sen dzis  niło mi się, że oddałam jużteraz Agatkę do supernowoczesnego, jakiegoś drogiego  żłobka. przychodze jąpo pracy odebrać, fakt budynek, okna, drzewi, meble nowe i bez zarzutu. wchodzę na sale do dzieciaczków a te maluszki .... połsiedzą na takich jakby poduszkach wyjętych z foteli ( oparcie i to co pod pupą), w samych body i skarpetkach ( a sala wielka, wyskona, okno otwarte), takie pokrzywione, jeszcze się zsuwają z tych poduch. i pani do mnie że to takie specjalne leżaczki  no jak sie obudziłam to leciałam zobaczyć jak lezy mała. no masakryczny sen 
|
Dzięki Sen niezły
Cytat:
Napisane przez tusia872
 za pokonanie kryzysu
a z uchem to faktycznie lepiej idz do lekarza  mam nadzieje ze ci szybko przejdzie
faktycznie sen masakra 
mi sie czesto sni ze karmie mała piersia i juz pare razy jak faktycznie obudzila sie w nocy na karmienie to probowalam ja uspac no bo myslalam ze jadla przed chwila dopiero jak sie rozbudzilam do konca to zrozumialam ze to tylko sen byl
cotka co z tym sciaganiem pokarmu?? bo pisałam wyzej ale chyba nie widzialas... sciagasz po kazdym karmieniu ta metoda 7-5-3??
|
też mam taką nadzieję, ale obawiam się, że bez antybiotyku się nie obejdzie
Mi od porodu nie śniło się jeszcze nic Ale za to w ciaży takie bajki się plotły, że głowa mała
Cytat:
Napisane przez indygo79
nam pokazywała żeby wtedy znaleźć jakąś pozycję położyć się na plecach a dziecko od góry niech ktoś pomoże położyć, to gimnastyka niezła ale może się uda
 nic tak w laktacji nie pomoże jak "teżeta" cudowne dłonie, co? 
|
taa
|
|
|