Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 11:51   #4698
19natka88
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
za pokonanie kryzysu, a ucha faktycznie nie bagatelizuj

ale miałam sen dzis niło mi się, że oddałam jużteraz Agatkę do supernowoczesnego, jakiegoś drogiego żłobka. przychodze jąpo pracy odebrać, fakt budynek, okna, drzewi, meble nowe i bez zarzutu. wchodzę na sale do dzieciaczków a te maluszki .... połsiedzą na takich jakby poduszkach wyjętych z foteli ( oparcie i to co pod pupą), w samych body i skarpetkach ( a sala wielka, wyskona, okno otwarte), takie pokrzywione, jeszcze się zsuwają z tych poduch. i pani do mnie że to takie specjalne leżaczki no jak sie obudziłam to leciałam zobaczyć jak lezy mała. no masakryczny sen
Dzięki Sen niezły

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość
za pokonanie kryzysu

a z uchem to faktycznie lepiej idz do lekarza mam nadzieje ze ci szybko przejdzie

faktycznie sen masakra
mi sie czesto sni ze karmie mała piersia i juz pare razy jak faktycznie obudzila sie w nocy na karmienie to probowalam ja uspac no bo myslalam ze jadla przed chwila dopiero jak sie rozbudzilam do konca to zrozumialam ze to tylko sen byl

cotka co z tym sciaganiem pokarmu?? bo pisałam wyzej ale chyba nie widzialas... sciagasz po kazdym karmieniu ta metoda 7-5-3??
też mam taką nadzieję, ale obawiam się, że bez antybiotyku się nie obejdzie
Mi od porodu nie śniło się jeszcze nic Ale za to w ciaży takie bajki się plotły, że głowa mała

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
nam pokazywała żeby wtedy znaleźć jakąś pozycję położyć się na plecach a dziecko od góry niech ktoś pomoże położyć, to gimnastyka niezła ale może się uda

nic tak w laktacji nie pomoże jak "teżeta" cudowne dłonie, co?
taa

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora