2011-11-06, 12:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Portale randkowe/ spotkania w realu...
Cytat:
Napisane przez takasobiekasia
Tak właśnie myślałam. Widzieliśmy się dwa razy, te spotkania były długie i według mnie bardzo miłe, ale nie wiem co on sobie myśli. Trudno oczekiwać czegokolwiek po takim czasie, tyle że właśnie jest mi poniekąd przykro. Ja nie chcę się rozglądać, dlatego bo spodobał mi się on i dopóki nie okaże się, że nic z tego nie wyjdzie, nie chcę szukać alternatywy. Tyle że już raz się oparzyłam na takim spotykaniu się bez "deklaracji", i był to facet poznany nie przez net. Pewnie dlatego teraz tak się spinam i zastanawiam czy warto w to brnąć.
|
Rozumiem Cię, bo pewnie zrobiłabym to samo.
Wasza znajomość jest bardzo świeża, dobrze się nie znacie. Co można powiedzieć na dwóch randkach czy w kilku wiadomościach? Jeszcze spotkanie, dwa i będziesz wiedziała nieco więcej. I z pewnością sama zauważysz czy traktuje Cię jak zwykłą kumpelę, dobrą koleżankę czy kandydatkę na dziewczynę. Wtedy zadecydujesz o kontynuowaniu Waszej relacji lub to zakończysz. Nie nastawiaj się, że od razu wypali. Nie ma co się nakręcać, bo tylko boleśnie się rozczarujesz. Już przez to przecież przeszłaś.
|
|
|