Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 17:50   #3824
madzia1k1
Raczkowanie

Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !

Cytat:
Napisane przez agadus Pokaż wiadomość
o to fajnie, a w tej pierwszej ta łyżeczka to plastikowa czy silikonowa bardziej miękka??bo ostaatnio chciałam kupić Nati łyżeczkę, ale sobie myślę, jeszcze mam czas

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

jak chcesz kupić jeden to ok w rossie, a jak kilka to taniej wyniesie na alle
Ja wczoraj kupiłam Dominikowi łyżeczki z Tommy Tippe te termiczne, które Zanka polecała i miseczkę do obiadków. Te łyzeczki są fajne, silikonowe, zobaczymy jak będzie z nich Dominiś jadł.

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Co do ubierania to ja pajace traktuję jako piżamkę i mała w nich tylko śpi. W ciągu dnia zakładamy albo bodziaka z długim + spodenki/rajstopki, czasem iakaś sukienka na to, albo bodziak z krótkim+bluzeczka +spodenki (w sensie dresiki)

zaneta vit D dajemy do roku, a potem w sezonie jesień-zima
A my pajacyki lub body+ śpiochy ubieramy na noc a na dzień ostatnio bardzo często włanie ubieram body rajstopki, spodenki i sweterek albo bluza. Kiedyś to śpiochy uwielbiałam w dzień a teraz jak Dominik jest już większy to podoba mi się jak jest w spodenkach.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Makijaż - Ja teraz rzadko się maluję, ale miałam manie oglądania na youtube dziewczyny które pokazują jak się maluje różne cienie itd i właśnie tak jak agadus pisze, ważne są pędzle.
Oj ja też przez pewien czas miałam świra na punkcie oglądania dziewczyn polecających kosmetyki i makijaże. Szczególnie polecam dziewczynę o niku szusz - super dziewczyna i bardzo fajne porady uwielbiam ja oglądać, nie tylko ja bo popularność na you tubie ma wielką. http://www.youtube.com/user/szusz1313#g/u

Teraz jak wychodze to podkład + tusz obowiązkowo, a cienie na jakieś okazje. Kiedyś to bardziej o siebie dbałąm

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
moje tak samo wredne też wstało od 5.30
Dominik tez o 5:30 dzisiaj sobie zaczął gaworzyć.
Wyladował w naszym łóżeczku, bo to nasz rytuał, że weekendy rano bierzemy go do siebie i tak w trójeczkę sobie leżymy. Uwielbiam weekendy

Największe szczęście dla ojca i matki
Nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki
To ich krew - życie, to ich własne dziecię.
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.

madzia1k1 jest offline Zgłoś do moderatora