Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci wrzesień-październik-listopad 2006
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-07, 13:18   #106
Ejva
Zadomowienie

GG do Ejva
Dot.: Dzieci wrzesień - październik 2006

Witaj Misia Im nas wiecej tym razniej Jak znajdziesz chwilke to pochwal sie swoja Zuzia.
Natan jest uroczym chlopcem a Filipek Linijki - ma slodziutka buzke i ten usmiech .
Ehhh, malenstwa sa po prostu sliczniuchne - az zal pomyslec ze kiedys wyrosna z nich duze najpierw przedszkolaki, potem nastolaty, potem..... i zostaniemy babciami tak, tak czas leci czasem az za szyko....

Ja nie dostalam skierowania na usg bioderek, a akurat chcialam bo troche mam hopla na tym punkcie.Wlasnie ciagle mi sie zdaje ze faldki sa nierowne. I jeszcze tak cos w kolanku malej czasem jakby przeskakuje. (takie mam wrazenie) ALe lekarka po sprawdzeniu bioderek stwierdzila ze nic nie wskazuje by bylo usg potrzebne.

My na szczepienie idziemy w 8 tygodniu i standardowo szczepia nas przeciw dyfterii, tezcowi, kokluszowi, paralizowi dzieciecemu, i jeszcze jedno czego tlumaczenia nie znalazlam :-( - haemophilus influanze (to zreszta lacinska nazwa) To jedna szczepionka a druga wlasnie przeciw pneumokokom (ale nie wszystkim rodzajom).

Co do ubierania - wlasnie ubieram na cebulke, ale staram sie nie za cieplo zeby nie przegrzac. W zimniejsze dni zakladam na pajacyka cienki sweterek i na to kurteczke.

Werandowanie u mnie by w gre nie wchodzilo :-( Bo nie wiem czemu ale wychodzeniu na spacer towarzyszy zawsze niesamowity rytual krzykow Asienka uspokaja sie dopiero gdy zaczynam jechac wozkiem. Ale jechac nie kolysac... I prawie natychmiast zasypia.

Buziaki dla wszystkich

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like you have loved me
Ejva jest offline Zgłoś do moderatora