Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-06, 17:15   #1873
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez Angelika_26 Pokaż wiadomość
Witam mamusie!
Byłam wczoraj z mężusiem i znajomymi w kinie na Wyjezdzie Integracyjnym, świetny film, uśmiałam sie strasznie. Ale nie o tym chce pisać, weszłam na tesco i kupiłam dwie rzeczy dla dzidzi. Muszę się pochwalić. :P
Jakie buciczki słodkie !!!

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc kochane.
Jak wam mija niedziela? U mnie nudno. Tz w pracy, Mili rysuje a ja pije kawke. Na obiad rosol wczorajszy od mamy, a na II nalesniki po meksykansku i na deser szarlotka z bita smietana.
Wczoraj rozmawialam z moja siostra, jest w 10tc i prawdopodobnie przyjedzie do mnie w przyszlym tygodniu (jesli sie nie rozmysli) i slub ma miec na kwiecien 2012 (bedzie w 8. miesiacu).

Wczoraj kupilismy Marcelkowi kombinezon na 62cm - sliczny, niebieski, welurowy za 12,50 funtow w ASDZIE i tz mi kupil plaszczyk zimowy ciazowy z ktorego jestem zadowolona no i myslelismy ze kosztuje 45f a przy kasie okazalo sie ze jest w promocja i tylko 35 , a Mili dostala getry z Hello Kitty zeby jej smutno nie bylo .
No i skonczylismy pokoik Milenki. Zalaczam zdjecia. Teraz kolej na kacik Marcelka. Juz niedlugo sie za niego zabiramy, tz juz kupil tapete

Piękny pokoik, taki kolorowy!

Proponuję założyć w klubie wątek: "KĄCIKI NASZYCH SZKRABÓW"
I tam wkleimy zdjęcia i opisy pokoików, kącików naszych dzieci

A my leniuchujemy, niedawno wróciliśmy od teściów i odpoczywamy

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora