2011-11-07, 09:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2
Cześc dziewczyny, staram sie was nadrabiac, ale jest ciężko
Cytat:
Napisane przez karolca
moja mała ma dziś chyba kłopot albo boli ją głowa 
Ciągle, w okolicy jej główki czuję ruchy i pukanie. Ruchy od środka, trochę jak rozciąganie, trochę jak łaskotanie. Jakby coś rączkami tam robiła. A potem puknięcie.
|
dziewczyny mam pytanie bo nie wiem jak odróżnic twardnienie brzucha od rozpychania sie dzidzi..., czasami czuje w brzuchu tak jakby dzidzia wypychała główkę, albo pupke nie wiem jak leze na wznak i robi mi się twarda kulka na brzuchu, znika po minucie ,dwóch, ulge przynosi mi też zgięcie nóg , nie boli mnie ani nic.
Cytat:
Napisane przez Mała!
wiecie co ostatnio a zwłaszcza dziś to czuję...bolą mnie piersi a właściwie to mocniej prawa, bardziej od strony pachy...ale tak inaczej, takie kłucie...praktycznie przy każdym ruchu i dotyku...i w ogóle urosły mocno znowu...mam nadzieję, że tak poprostu mam teraz...bedę tą pierś naoku miała... MACIE TAK MOŻE???
|
mnie tez bardzo urosly piersi, TZ ciągle o nich gada, a ja mu mówie zeby przestał bo mnie urzeknie a lewa piers to mnie czasem tak kłuje, i na zauwazyłam że z sutków mało bo mało ale wycieka mi biale coś, w piersiach przed ciaza mialam 92 cm, teraz 105, ale pod biustem tez mi sporo skoczylo.
My czujemy sie dobrze, dokuczaja mi tylko zajady i czasem bole w pachwinie, posladkach.Noce przesypiam w roznych pozycjach, TZ nakazałam aby mnie budzil i przypominał o zmianie pozycji, bo jak spie długo w jednej to cierpnie mi reka i wszystko mnie pozniej boli.
A w sobote odkryłam duzy lumpex i kupiłam dzidziusiow troszke ciuszkow, tzn dwie bluzy,i dwa pajace i chyba body musze sie tego nauczyc co jest co ,sztuka po 4 zł.
Wklejam mojego brzuchola 18 t 2 dni.
|
|