2011-11-07, 10:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Napisane przez Anastazja86
wczoraj oglądałam pierwszy raz must be the music i okazał się finałem i wygrał chłopak z mojego miasteczka 
|
To był mój faworyt Nawet eska na Niego wysłałam
Dzień dobry
Weekend miał być taki fajny, a był jakiś taki rozmemłany i niezbyt ciekawy. Wstałam rano, choć miało być wcześniej i napisałam krótkie zlecenie dla pewnej kobietki. Dostałam też "okres próbny" jednego miesiąca w pewnej firmie. Wymagania mają ogromne, a płacą bardzo marnie, ale jak nie ma nic innego to dobre i to.
Gościu, który wisi mi pieniądze, ma rzekomo dziś wysłać pozostałą kwotę Zobaczymy czy mu się to uda. Jeszcze mam w zanadrzu jedno zlecenie dla faceta, który płaci błyskawicznie. Może dziś je zacznę, ale mam jeszcze tyle nauki Matko nie wiem co we mnie wstąpiło, ale nie mam energii życiowej, nie mam chęci, a jak myślę o tym studiowaniu to mnie mdli 
Pomysłu na obiad brak. Wczoraj na kolacje tż zamówił pizzę bo otworzyli u nas tele pizze. Była nawet smaczna, ale gdyby nie promocja, to zdecydowanie bym nie zapłaciła tyle za taką pizzę. Jak będzie tylko piec to sama będę kręcić
|
|
|