|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Mam podłamkę.. Nie wiem czy źle się zmierzyłam czy jak ale wczoraj przybyło mi 0,5 centymetra w udach.. Dzisiaj dieta.. Moja mam kończy mnie i moją siostrę jedzeniem.. jakby tego było mało to chyba strasznie poszerzyłam żołądek.. Jak nie zjem czegoś w momencie kiedy jestem głodna nie mogę przestać myśleć o jedzeniu.. trzęsie mnie rękami i jest mi straszliwie niedobrze .. wiem że zima itd organizm może szaleć (tak myślę bo moja siostra tez ma takie ssanie tylko ona za tydzień jedzie do siebie a ja tu zostaje na około rok). Wczoraj obie miałyśmy "szybkie posiedzenia" i dzisiaj powiedziałam DOŚĆ.. wieczorem jak wrócę do domu jem zupę i tyle.. Ćwiczen dalej nie mam bo net się "robi" ehh
Potrzebuje wsparcia
Cytat:
Napisane przez megi533
Spokojnie ćwiczenia poczekają aż spokojnie będziesz miała na nie czas 
|
Pal licho czas żebym je tylko w końcu mogła ściągnąć
Cytat:
Napisane przez megi533
t rzeba zrobic odpowiednie ekspozycje świateczne w sklepach co by ludzie prosto z cmentarzy mogli juz kupic zabaki pod choinke o.
|
chyba nigdy sie do tego nie przyzwyczaje
Cytat:
Napisane przez megi533
Ojej w izbie wytrzezwień, studiowałaś cos zwiazanego z pedagogika/resocjalizacją/psychologią? 
|
jestem pracownikiem socjalnym
masz rację pisałaś.. wyleciało mi z głowy.. Ja doła nie mam ale lekką podłamkę zw względów o których pisałam wyżej
Cytat:
Napisane przez megi533
boli ciagle nawet jak sie dotykam
|
jak ból?
|