Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 18:05   #4447
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ten Nivea Baby jest naprawdę fajny. Nic nie swędzi po goleniu (a mam z tym problem bo mam baaardzo wrażliwą skórę na całym ciele), włoski nie wrastają, nie robią się krostki.
Ostatnio zapomniałam gdzie położyłam ten krem i wzięłam ten na odparzenia z Johnsona... i nie byłam zadowolona.
Evvcia, Aguśka, Karolca, dzięki Dziewczyny za podpowiedź. Czyli smarowac zaraz po goleniu?

Ja niedoświadczona, bo nielubię golic, wcześniej stosowałam wosk i kosmetyczka smarowała czymś, ale nawet nie wiem co to było

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czytam co piszecie o tych butelkach, smoczkach, laktatorach, ściąganiu pokarmu i .... jestem przerażona !!!! jak ja nic nie wiem ...liczę na to, że jak już urodzę, to samo jakoś to się rozjaśni, że w szpitalu mi pomogą z tym wszystkim ...
nie martw się, jakoś damy radę, poczytamy jeszcze, podpytamy doświadczonych Mamuś, ja też jestem zielona! ale mamy jeszcze trochę czasu

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2011-11-07 o 18:06
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora