Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drożdże - wątek dla pijaczek tego pysznego sposobu na piękne włosy......;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 18:38   #237
karolowanka
Rozeznanie

Dot.: pijemy drożdze -piękniejemy kontynucja pijaństwa drożdzy ^

Cytat:
Napisane przez Ainnel Pokaż wiadomość
oglądam sobie Wasze zdjęcia w "efektach..." i nie mogę się napatrzeć, zwłaszcza na włosy karolowanki. mięsiste, błyszczące, cudne.
bardzo dziękuję odpowiednią pielęgnację zaczęłam niedawno, więc taki komentarz bardzo mnie motywuje
z kolei mi strasznie podobają się Twoje włosy gładka, lśniąca tafla włosów. Śliczne!

Cytat:
Napisane przez ishtar Pokaż wiadomość
edit: czy u Was drożdże sie do końca rozpuszczają? Ja wzięłam 1/3 kostkę drożdży babuni, zalałam wrzątkiem i mieszałam, ale na dnie zostały straszne grudy...ble.
w mojej mieścince są tylko drożdże domowe i w nich zostają właśnie takie grudki. Trochę wypijam, ale resztę na razie sobie odpuszczam

Cytat:
Napisane przez sylvi300 Pokaż wiadomość
ide zabić drożdże, jakby znajomi wiedzieli co piję to chyba by sie stukneli w czółko xD u mnie wie tylko TŻ, nikt więcej :P
sama zastanawiam się, co ja robię

dzisiaj wypiłam trzeci kubek drożdży Zrobiłam 3/4 kubka (wolę wlac więcej wody dla bezpieczeństwa) w trzech łykach i nawet się nie krzywiłam Może za niedługo codzienny kubeczek drożdży będzie dla mnie przyjemnością?

Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę wytrwałości!
karolowanka jest offline Zgłoś do moderatora