Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 19:39   #2013
eliza1984
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
Ja prałam dzieciowe rzeczy w 60 stopniach, może dlatego że sporo miałam używanych i jakoś lepiej się czułam w wyższej temperaturze muszę przyznać że wyprały się bardzo dobrze, nic się nie pokurczyło i czuję że są naprawdę świeże więc sama nie wiem oczywiście prałam białe + pastele wszystkie i nic nie farbowało!

dziewczyny mam pytanie, od wczoraj moje dzidzi strasznie szaleje, ale tak jak nigdy, w nocy spać nie mogłam, to takie ruchy że aż mi sprawia ból i prawie wogóle nie odpuszcza. Martwię się trochę, czy to normalne? Przyznam że wczoraj pojadłam duuużo słodkiego może to od tego?? co myślicie...
Mam to samo ,nawet dzis pytałam położnej o to i mówiła ,ze jak tak nie bywa normalnie to dobrze jest to sprawdzić ,ale u mnie zaczyna być tak prawie codziennie wiec chyba po prostu mała ma coraz więcej siły.Miałam zapytać gina ale wypado mi z głowy
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

A dzis na obiad jedziemy na chinszczyzne bo nie ma chetnych na gotowanie
ja mam jeden z miska i jeden taki kurtkowy oba na 62cm chociaz ten z miśka mniejszy sie wydaje
U mnie dzis był taki sam obiad ,a kombinezon ma misiowy na 62 ten tescowy,w ogóle dziś byliśmy na zakupach i za to że wydaliśmy ponad 10 zł mogliśmy wybrać sobie 4pak pepsi albo alpejskie mleczko

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
hejka dziewczyny byłam u lekareza mam rozwarcie na 3cm i dzidzi ajest już bardzo nisko jade do szpitala ponoć będe już leżeć tam do końca wszystkiego dowiem się w szpitalu jak by co dam znać trzymajcie kciuki by wszystko było ok papa buziaczki
Trzymam kciuki żeby Michałek/Julianek jeszcze sie wstrzymał

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny, mam do Was ogromną prośbę bo dziś rano myślałam że zejdę na zawał po tym jak zmierzyłam sobie ciśnienie. Czytałam że kilka z nas ma problemy z wysokim ciśnieniem u mnie jest na odwrót. Zawsze miałam książkowe ciśnienie nawet teraz ale od kilku dni mam strasznie niskie dziś rano miałam 93/69 puls 92 i trochę się przestraszyłam. Niby czytałam w necie że lepiej mieć niskie niż wysokie i że w III trymestrze spada ale nie wiem co robić wizyte mam za tydz i gin a zadzwonić nie mogę bo pojechał na urlop za granice i nie wiem co dalej niby nie czuje się źle ale zaczęłam już panikować może któraś z Was ma podobnie
Ja też mam niskie raz miałam 90/60 ale to wtedy byłam wykończona przez wymioty i nic nie jedzenie i picie przez 3 dni.Napij sie kawki

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
coś mam kiepski nastrój od wczoraj. Dowiedziałam się, że moja starsza siostra mnie obgaduje nagminnie za moimi plecami i komentuje wszystko do rodziców i doszło do tego, że tato nam oferował pomoc w wyprawce teraz się z niej wycofuje i ja nie wiem jak my się dopniemy finansowo a najlepsze jest to, że sama ma dużo więcej niż ja nie rozumiem takich ludzi ehhhhh
Współczuje sytuacji z siostrą ,oby tylko ojciec nie słuchał żadnych głupot

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam takie ściereczki z Rosmannie i też mam zamiar ich użyć do kolorowych rzeczy Mam nadzieję, że się sprawdzą. Co prawda dużo mam białych i bardzo jasnych ciuszków, ale kolorowe też są a wolę nie ryzykować
A jakiej firmy te ściereczki i po ile,bo może bym sie skusiła

Ja już po wizycie.Szyjka się wydłuzyła,więc juz nie musze ciagle leżeć ,ale bez przesady chodzić za dużo tez nie.Lekarz powiedział ,ze jak by sie nie wydłuzyła to by mnie położył do szpitala i bym dostała zastrzyki na rozwój płuc w razie czego.Dostałam dodatkowo luteinę i coś z potasem bo ten fenoterol go wypłukuje ,wiec dołaczam do klubu lekomanek :magnez,fenoterol,izoptin ,luteina (całe szczęście pod jezyk broniłam sie przed tą dowcipna)potas i nospa doraźnie.
Jak wracalismy zachciało mi sie strasznie shaka z maka waniliowego ,ach zaspokoiłam się .Lecę na m jak miłośc dziś ważny odcinek
A i jeszcze jedno dla mamusiek które bedą rodzić na zelaznej.Rozmawiałam z położna to powiedziała ,ze tą nową część oddają już teraz jakoś 13 czy 15 więc dostać się dostaniemy i będą lepsze warunki,chociaż złe w tamtych salach nie były podobno
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora