Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 19:41   #2014
n1kotynka
Zadomowienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Kurcze, ja się źle czuję. Wczoraj chyba się nieźle przeforsowałam w tej Ikei... Już wieczorem bolał mnie brzuch(tak jak na @), rano też. Cały dzień leżę, i pobolewa

wizytę mam w poniedziałek, ale chyba zadzwonię do gina jutro i się umówię, a potem podjadę tylko po zwolnienie...

zaczynam się tym martwić
dlatego ja i tak będę miała sporo tych najmniejszych... jak nie wykorzystam to trudno, ale nie wyobrażam sobie robić zimą dwa razy dziennie prania.. a w lumeksach można naprawdę super rzeczy za malutkie pieniądze dostać.

ehh, nie rozumiem kompletnie...

z rodziną to najlepiej na zdjęciu... to jest prawda
no nie.. nie przemęczaj się bo jeszcze zacznie Ci się szyjka skracać jak mi no i co? ja też latałam i załatwiłam sobie siedzenie na do końca ciąży w domu... zadzwon lepiej do lekarza
a z rodziną.. eh i pomyśleć ze to moja chrzestna jeszcze...

a ciuszków szukam szukam
dla takiego najmniejszego to potrzebujemy: body, spioszki, pajacyki, kaftaniki, skarpetki, czapeczki a dla starszego bardziej jakieś bluzy/ sweterki?
Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
Nikotynka no to niefajnie ze strony Twojej siostry, ale co? Rodzice nie mają własnego zdania, tylko słuchają tego co ona gada.
mój tato jest taki podatny a ona jest najstarsza ( starsza ode mnie o 15 lat) i generalnie się jej radzi ( rodzice są po rozwodzie i mama mieszka w innym miescie a tato w tym co siostry) no i mam
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Stopka, moja zrobiła dzisiaj dokładnie to samo, ale z ....... marchewką
"no bo wiesz, że będziesz miała dziecko i będziesz potrzebowała marchweki bo jemu sie gotuje marchwiankę "
Tak, noworodkowi będę gotować zupę z marchewki, a do tego jeszcze będę potrzebować tony tej marchewki, bo pewnie idzie kryzys marchewkowy

Mniam Nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam pączki od Bliklego
hehe no nadchodzi kryzys marchewkowy
oj jakbym mogła to bym WAM wszystkim wysłała bo widzę, że smaka niejednej narobiłam
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Info od Agatka

"Jestem już w szpitalu. Dzidek waży 1226. Nie jest zle. Jutro ordynatora pytam ile bede lezec.mam tv za 6zl/24h czyli ekstra . a laski byle jakie"
ooo to dobrze, ze do niej napisałaś
a ja leżałam sama na sali i z jednej strony było fajnie i jak tz przychodził to się do mnie na łożko pakował, ale z drugiej strony smutno czasem
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Nikotynka, jak to siostra Cię obgaduje?
A zachowanie taty nie do przyjęcia .. Po gadaninie siostry się wycofuje z wyprawki? Dlaczego? Jak się z tego tłumaczy?
Nie dziwię się, że masz zły nastrój ..
teraz się dowiedziałam, że kupiłam za drogi wózek i że ona by takiego nie kupiła, że to tylko na chwilę, że to bez sensu i w ogóle. Co ją to obchodzi jak ja za niego płacę a nie ona czy mój tato aa i takie komentowanie mojego życia za moimi plecami,
a jak pisałam wcześniej mój tato jest podatny na takie podpuszczanie... i najpierw mówił, że da nam tyle i tyle z okazji kupna samochodu i narodzin, żeby nas wesprzec ( nie prosilismy, sam się zaoferował więc było nam bardzo miło) a teraz wyszło, że da nam 3 razy mniej no trudno, my sobie poradzimy ale to wiesz, poplanowałam sobie wszystko... ehhhh głupia sytuacja a ja się tylko wkurzam
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
pogoda jest super - do czw 12/14 st i słonko

ja narazie mam po 3 w przypadku 56 a i ciut wiecej dla 62 ale nie az tak duzo - teraz bede przez net kupowac, ale to juz w przyszlym tyg na spokojnie hurtowo gdzies

o matko taka siostre to bym sama jak pisalas dostala sporo pomocy od ojca i co, teraz zazdrosc ja kluje ze i wam sie nalezy

ale ci fajnie - ja przez miesiac pewnie ze 3-4kg
a my w tym roku nawet na wakacjach nie bylismy w końcu bo nie było jak

no ja myślałam, że tych na 56 mieć może po 5 szt, 62 po 7-10 a 68 to pojedyncze, bo będę później kupować no i nie wiem zgłupiałam ile tego potrzeba

no taki pies ogrodnika... sama ma dom, 2 samochody, 2 dzieci, męża, pracę, 0 kredytów, oszczędnosci a nam się wpinkala i wylicza ile wydajemy. Nie mogę zrozumieć co ją to obchodzi, ale boję się, że jakbym zadzwoniła teraz do niej to byłoby ostro i bym się mogła niepotrzebnie pokłócić. Poczekam aż się spotkamy i wtedy jej powiem co myślę o takim wtrącaniu się w czyjeś życie. Ja jej nie wyliczam więc niech ona się odczepi
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora