Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 21:56   #4835
rudy_moniq
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
wyslalam dzisiaj cv i dzwonila babka zaprosic mnie na rozmowe ale odmowilam z paru powodow, pierwszy: 8,80 brutto, po drugie 0,75 etatu, po trzecie zmiany 6-14 lub 14-22(i tu moje pytanie jak przy 8 godzinach dziennie ma byc 0,75 etatu ), po czwarte podejrzane bo umowa o prace odnawialna co miesiac, po piate obsluga klientow z reklamacja e telekomunikacji... czyli jedno wielkie nooooooo way
może być 0,75 etatu przy pracy 8h dziennie przez 4dni w tyg. (choć to bardziej 4/5 niż 3/4, ale przypuszczam że o to chodziło ) ale warunki w sumie kiepskie... w mojej sytuacji zgodziłabym się spróbować (bo siedzę w domu na d**ie) ale w Twojej sytuacji kiedy masz pracę uważam że dobrze zrobiłaś
Cytat:
Napisane przez 1988Marlena Pokaż wiadomość
Ooo super z tym Krakowem i wogóle same dobre wieści

Powiedz o co chodzi? nie trzymaj nas tak w niepewnosci
strasznie się cieszę jutro będziemy kombinować bilety na pociąg
a właśnie, jeszcze wczoraj pojawiła się @ a to oznacza na weekend w Krk mam spokój

nie powiem bo nie chcę zapeszać (choć pewnie już to zrobiłam, bo w ogóle nie powinnam nic mówić ;/)... ale uchylę rąbka tajemnicy i powiem, że to dotyczy TŻ i już nic więcej! już nie mówcie nic do mnie na ten temat bo w końcu wygadam się
eh jak z czegoś się cieszę to zaraz muszę gadać całemu światu

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
hehe kocham cie moniqi dziekujew ogole wszystkim wam dziewczyny dziekuje

Super ,bardzo sie ciesze ,ze tak sie dzis fajnie wszystko ulozylo,no i za Krrrakow ,ale z bedzie mrrraauuuu

Trzymam kciuki za pogrubione albo to chodzi o prace albo o zareczyny ,a tak naprawde mam nadzieje,ze i o jedno i o drugie
ależ proszę wszystkie jesteśmy po to aby się wspierać
mam nadzieję że będzie mrrrau bo będzie po @
kciuki się przydadzą też trzymam za Was

lecę pod prysznic, może jeszcze wpadnę później

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora