Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-07, 22:21   #1663
UrbanWarrior
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II

Cytat:
Napisane przez Linusiaczek Pokaż wiadomość
Zazwyczaj kryzysy załatwiamy: ok Słońce, to teraz sobie wyobraź, że ja bym Ci takie coś powiedziała/zrobiła Ci coś takiego/ tak Cię potraktowała. Nie byłbyś mega wkurzony? Chłop myśli 5 minut po czym przychodzi z kwiatami i mówi: kurka wodna, chyba bym Cię zabił jak byś mi taki numer wykręciła, masz rację
Praktykujemy podobne rozwiązywanie konfliktów, z tą różnicą, że u nas nie zawsze to takie proste Bo czasem wkurzają nas rzeczy, które drugiej stronie w ogóle nie przeszkadzają i wtedy masz babo placek

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Dlatego napisałam "koleżanka" a nie koleżanka. Ani ja, ani on nie utrzymujemy z nią kontaktu, mamy jakichś tam wspólnych znajomych, czasami się gdzieś tam spotkamy na imprezie, ale żeby on z nią gadał, spotykał się, czy żeby mu się podobało to co ona robi to nie nie nie.

On nie ma tak naprawdę żadnych koleżanek i nie gada z dziewczynami, chyba że są to klientki, albo nasze wspólne koleżanki, ale najczęściej jak się z nimi widujemy to ja też przy tym jestem.
On jest nieśmiały i raczej zawsze się obracał w męskim gronie swoich sprawdzonych od dzieciństwa przyjaciół.

Ja natomiast odwrotnie, zawsze lepiej dogadywałam się z facetami, miałam dużo kolegów, niestety musiałam ograniczyć kontakty do minimum, a jak już zdarza mi się z jakimś zamienić słowo, to broń borze, żeby TŻ się dowiedział. Jest chorobliwie zazdrosny.
A to to akurat jest trochę smutne...

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Im mniej rzeczy mnie denerwuje tym lepiej się czuję
UrbanWarrior jest offline Zgłoś do moderatora