|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Napisane przez megi533
Twoje rady znam na pamiec niestety juz raczej na mnie nie działają  no moze ta cola zero jest oki bo babelki napełniaja mojego macka 
Co do cukru to ja jak ostatnio mierzyłam kilka lat temu to mialam zbyt niski poziom cos ponizej 75 ... i jak robilam sie głodna i nic nie moglam szybko zjesc to normalnie słabo mis ie robiło i ciemno przed oczami.... nie wiem jak jest teraz chyba lepiej bo coraz rzadziej mnie take stany dopadaja staram sie co jakis cza scos przekasic oczywiscie w miare mozliwosci.
Gratuluje!!!!2kg to swietny wynik  nie wiem jak u ciebie z centymetrami, ale ja jestem na 4,5miesiacu i tez w sumie schudłam 2kg ale w cm-ach juz jest znacznie lepiej i nawet tak jak teraz juz by moglo byc (choc mogloby byc mniej jak zawsze  ) ale nie kg-my sie dla mnie licza a wlasnie cm-ry.
Dokładnie jak ktos ma nadwage albo sporoa nadwage to 2kg mozna zrzucic w tydzien przy samej diecie. Ja nadwagi nie mam bmi w normie ty pewnie tez wiec kazdy kg-am na wage zlota jest  powodzenia bo jestes na połmetku wiec oby ci starczyło zapału do konca - choc wierze ze starczy 
A ja juz dochodze do 15   jeszcze kilka miesiecy temu moglam o tym tylko pomarzyc.....
Za to tricepsowej nie zrobie ani jednej  a damskie tricepsowe tez tylko kilka i to takei wymeczone 
|
Ja jestem zdziwiona, że ktoś ma jeszcze taki problem z brzuchem jak ja. Nigdy się z tym nie spotkałam i wszyscy znajomi byli szczerze zdziwieni tym. Więc troszkę mi raźniej 
Cm-ry w moim odczuciu gorzej niż kg, dlatego wcześniej nie zwracałam uwagi na wagę, ale teraz to się cieszę, że dwa kg Najgorsze jest to, że z ud tylko jeden zszedł - nózie to moja zmora ale nie poddam się. No i TF cuda zrobił z moją przeponą - zaczęłam w ogóle ćwiczyć, żeby lepiej śpiewać i jestem bardzo zadowolona. Także motywacja jest i mam nadzieję, że nie zdechnie.
Pompki to babska zmora, nie? Ale 15 to nieźle. A o tricepsowych to ja jeszcze nie myślę nawet 
Cytat:
Napisane przez Dobrenka
to pisz bo pusto tu.. co znowu zeżarłaś
|
Nawet nie będę pisać, tyle tego było... A jak zacznę pisać, to tylko sobie smaka narobię. (dodam, żebyłam pierwszy raz w burger kingu ) Ale zawsze jak jeżdżę do domu, to mama mnie przywołuje do porządku. Ona gotuje i pysznie i dietetycznie, więc jak się takich rzeczy najem, to nawet nie myślę o fast foodach. A u siebie tego odtworzyć nie umiem, ale się uczę
Cytat:
Napisane przez Dobrenka
soli na pewno więcej.. czuję to w jedzeniu.. ja jakoś tę mniejszą ilość soli zacierałam ziołami i było ok.. u mnie w domu lubią sól.. Jeśli chodzi o cykl to chyba raczej nie.. Sama nie wiem.. Jutro się zmierzę rano i zważę bo dzisiaj zapomniałam.. A tak w ogóle głodna jestem ale nie jest mi już niedobrze.. Mój serek cholera stracił ważność nie zauważyłam i faktycznie miałam detoks bo zjadłam rano proziaka malutkiego, potem surówkę z bułeczką i niedawno dwa jabłka i banana.. Na obiad zażyczyłam sobie zupę i będzie grzybowa.. Jedyny plus tego wszystkiego jest taki że cycki mi wyłażą ze stanika tak wyrosły..
|
Co to jest proziak? Bardzo bym chciała wiedzieć. A może sobie strzel sól ziołową i podsuń mamie? Moja mama ostatnio takiej używa i jest sama z siebie dumna
Cytat:
Napisane przez Dobrenka
mi się to zdarzało czasem ale teraz straszliwie 
Jesli chodzi o pomysły to kawa odpada.. jestem głodniejsza  , cukierki chce ograniczyć, tzn. nie zeby jadła niewiadomo ile ale lubiałm sobie kupić na wagę 2 trufle i 2 michałki i wpierniczyć w ciagu dnia 
Orzechy to jest pomysł. A jakie? Głębokie wdechy.. hmm .. wypróbuje.. Cola na mnie też super działa ale nie znosze light bo mi po niej niedobrze..
Cukier mam ok..
|
Ja jem migdały, bo najbardziej lubię akurat, myślę, że fistaszki odpadają, bo prażone na tłuszczu to nie bardzo. Dla mnie odpadają też laskowe, ale to jakaś taka moja fanaberia chyba.
A ja tak sobie myślę - ja mam chory żołądek i jestem pod opieką gastrologa. Nigdy tych sensacji nie wiązałam z chorobą - mam coś w stylu refluksu, ale to nie jest typowy refluks. A może to jest jedno powiązane z drugim?
Cytat:
Napisane przez Dobrenka
Gratuluję ukończenia 2,5 miesiąca.. A i da się   Dla mnie 2 kg jest mega dużo.. Wierz mi 
|
Fajnie, że się wszystkim podoba moje utracone dwa kg. 
Cytat:
Napisane przez kalija
Cześć  cwiczyłam kiedyś TF z tym watkiem... na tyle dawno, że są tu same nowe dziewczyny (tamte pewnie pochudły, wysmukły i są super laski) no cóż ja zaczynam od nowa, tak więc chciałam się przyłączyć
widzę, że jesteście bardzo zaawansowane w ćwiczeniu, a jak efekty może się pochwalicie i przy okazji mnie zmobilizujecie?
dziś dzień 1: fire 30 i stretch 10 (na szczęście nie jest u mnie tak źle z kondycją, jak myślałam i dałam radę bez problemu) będę się odzywać
pozdrawiam wszystkich 
|
Witamy Jeśli chodzi o efekty u mnie, to moja pupa przeprowadziła się piętro wyżej i biust również I choćby z tych względów polecam szczerze.
Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem
U mnie z męskimi jest okej  A tricepsowe normalne to robię kilka, w sumie to zależy od mojej kondycji w danym dniu, tych tricepsowych damskich robię więcej, tak kilkanaście machnę 
W ogóle jestem tak zaganiana, że nie mam czasu pisać tutaj 
|
Co może być ważniejsze niż TF ?? Kurczę, Tygrys, sorry, ale Ty się w takie pompkowe porównania nie bawisz. My tu: "o..o.. ja ani jednej", "a ja jedną..." A Tygrys, "A ja kilkanaście jak mam dobry dzień". Wiesz, po prostu nie pasujesz...