Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-08, 13:10   #811
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Zimowe Dzieciaczki - styczeń/luty 2011r.

La'mbria ja na bezczelnego zadzwoniłam do teściowej i spytałem czy maja pomysł bo widziałam w gazetce z biedry fajne rzeczy i powiedziałam konkretnie co mi się podoba bo wiem ze kupili u to co najtańsze i niekoniecznie mi potrzebne. Ja tak robię bo Hania dostawała od nich własnie takie chińskie badziewia co się zaraz rozlecialy, prezenty dostaje od nich tylko na okazje, kasy nie dostała nigdy. Kuba to samo. Od urodzenia Kuba dostał od nich grzechotki z Lamaze (ja wybrałam) i rajtuzy i dwie bluzki, jakiś komplet na lato i tyle. Mój teść takie chińskie zabawki kupuje bo wg niego fajnie jak Hania dostanie duuuuzy prezent (np na urodziny jakich beznadziejny zestaw auto z torami gdzie już podczas składania to się rozwalilo) co z tego ze np plastik rozerwie, ważne ze było duże. A za cenę takiej duzj chińskiej zabawki mogliby kupić mniejsza ale porządna. Nie mówiłam im tego wprost ale daje do zrozumienia przy okazji świat czy innych uroczystości, na które dzieci coś maja dostać. Dlatego teraz odpowiednio wcześniej wspomniałem o prezencie na Mikołaja bo za tydzień pewnie byłoby za późno i już by jakiś szajs został kupiony. Ja nie twierdze ze oni powinni kupować zabawki moim dzieciom ale jak już coś kupują (i to tak rzadko) to niech to bedzie coś porządnego co się nie rozpieprzy po 2 użyciu.

Mi "łatwo" bo to wszystko ptzechodzilam z Hania.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Ten głupi telefon podpowiada mi w formie męskiej!
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora