2011-11-08, 15:38
|
|
BAN stały
|
Dot.: Co się dzieje z tymi facetami....?? :(
Cytat:
Napisane przez E f f i
 To już się nudne robi, widać nie masz lepszych zajęć niż trollowanie na babskim forum.
Autorko fakt, że o normalnego faceta dziś trudno. I sama się zastanawiam czy rzeczywiście tych normalnych jest już garstka, czy po prostu wolą udawać nienormalnych, czy może tych normalnych już naprawdę nie ma, a jeśli już są to pozajmowani? Nie mam pojęcia. Wiem, że sama wśród znajomych mi facetów obserwuje, że dzieje się coś dziwnego. Tak jakby przestali mieć jakiekolwiek ambicje, a ich życie opierało się na życiu od weekendu do weekendu. Żaden w najbliższej przyszłości nie myśli o ustatkowaniu się, już nie wspominając o tym, że dziewczyny traktują raczej przedmiotowo. Nie myślą o przyszłości, nie mają planów, w zasadzie niczym się nie przejmują. W sumie jak się zastanowię to dziewczyn też coraz więcej praktykujących taki styl życia. I już myślałam, że może obracam się akurat w takim środowisku, ale nie, wiele znajomych mówi, że obserwuje to samo. Nie wiem skąd się bierze takie podejście do wszystkiego.
|
Nie rozumiesz, ja chcę Ci pomóc to zrozumieć, a Ty mi wyjeżdżasz w podzięce, żem troll.
|
|
|