2011-11-08, 17:37
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Możliwe objawy ciąży?
Cytat:
Napisane przez karota11
Rozpoczełam starania o dzidziusia, okres miałam 20.10.2011, cykle mam 28dniowe, przytulałam się kilka razy od 29.10.2011 właćznie 
Od kilku dni obserwuję u sibie różne objawy, powiększenie piersi, ból i swędzenie, ból podbrzusza i takie ciągnięcie, najpierw w jednym jajniku, teraz w drugim, od wczoraj mam bóle krzyżowe promieniujące aż na pośladek, mierzyłam temperaturę w pochwie, 37,3 stopni ;/
@ wychodzi, że powinnam mieć 16.11.2011. Tylko dlaczego to tak długo trzeba czekać? Czy to nie za wcześnie na takie objawy? Bo testu nie robiłam, bo chyba za wczesnie?
|
U mnie ostatnia @ też 20 października, cykle mam krótsze od Ciebie, ale objawów żadnych nie wypatruję, bo na nie za wcześnie, na test zresztą też. Do 16 niedaleko, to tylko kilka dni, musisz wyluzować 
Cytat:
Napisane przez hk79
Coś rzeczywiście tyle starania i nic??!!a moze coś z plemnikami u partneraa-to dość częsta przyczynaa!nie lepiej zbadac się pod tym kątemm -żywotności plemników ?bo z opisuu owulację to wiesz kiedy masz dokladnie?/!
|
Nawet jeśli się wie, kiedy jest owulacja, to można przez kilka pierwszych cykli nie zajść w ciążę i to zupełnie normalne. Nie ma co panikować po kilku miesiącach
|
|
|