2011-11-08, 18:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
Napisane przez ecrulo
blair, 6xm,
Sto lat 
|
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja
Blair, 6^m, sto lat beztroskiego, wypełnionego udanymi zakupami życia 
|
Cytat:
Napisane przez hardgirl123
wszystkiego naj blair i 6m
|
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez granatowo
A co do tego linka: http://www.artus94.pl/
Nie polecam 
Weszłam do hali na parterze, zobaczyłam te tony ubrań, w tym znaczna część w takich koszach na środku i wyszłam.
Weszłam na piętro a tam co...? WIELKA STERTA UBRAŃ (tak wielka jak pokój gościnny w ładnym domu!), po której żeby coś znaleźć/wyciągnąć trzeba chodzić w butach! No i rzecz jasna nie ma szans dokopać się głębiej niż jakieś 30cm.
Dla mnie masakra.
Stałam dosłownie jak wryta i patrzyłam jak dziewczyny po tym łażą i wyciągają te szmaty (bo dla mnie w takim stanie składowania to nie są już ubrania) i po kilku minutach wyszłam.
|
Ja też nie byłam z tego zadowolona Na dole niby trochę na wieszakach, ale na górze całe sterty ubrań, ludzie po tym chodzą i grzebią. Druga sterta to buty i torebki (znaleźć tam parę to wyczyn). Niby wszystko po 5 zł ale można tam kilka dni siedzieć a i tak się do niczego nie dogrzebać. Uciekłam szybko bo kojarzyło mi się to z obozem...
W drugiej hali lepsze ciuchy, ale wycena. I to taka że mi i koleżance szczena opadła! W sklepach nowe ciuchy sa nieraz tańsze.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;30395971]Zamówienie z BU zostało do mnie dzisiaj wysłane [/QUOTE]
|