Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oglądanie się Naszych mężczyzn za innymi :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-11-08, 18:34   #1
laguna123
Raczkowanie

Oglądanie się Naszych mężczyzn za innymi :)

Witam Wizażanki,
Chciałabym poruszyć temat rzeka. A mianowicie oglądanie się naszych mężczyzn na inne. Znacie to? Macie jakieś sposoby radzenia sobie z tym?
Ja na początku bardzo przeżywałam, myślałam czemu on na nie tak patrzy w czym jestem gorsza? I gdy zauważyłam, że się patrzy to zwracałam mu uwagę. Mieliśmy już poważną rozmowę na ten temat i standardowo tłumaczył mi, że mężczyźni tak mają są wzrokowcami a jak patrzą to nie znaczy, że chcieliby zdradzić. Ja to wszystko rozumiem ale to za każdym rani ..
Znalazlam sposób, że też zaczynałam się oglądać za facetami tylko, że takich co można zarzucić oko to tyle co kot napłakał Drugie moje wyjście to udaję, że nie zauważam. Tylko wtedy zaczynam sama ze sobą myśleć Ogolnie czasami to olewam ale to chyba zależy od fazy okresu
Aha no i na jakie zwraca/uwagi?;
Oczywiście standard tj. tylko wtedy gdy:
spódniczka krótka, dekolt,
Co radzicie ? olać temat całkowicie?
Myśleć sobie za każdym razem tak i tak jestem lepsza ? łatwo się mowi gorzej z praktyką.

pozdrawiam