Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zimą kilogramy spalamy bo o sylwetkę osy do wiosny dbamy!!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-08, 19:08   #230
caaalajaa
Zadomowienie

Dot.: Zimą kilogramy spalamy bo o sylwetkę osy do wiosny dbamy!!

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość
Witam

Ja dzisiaj na śniadanko wypiłam kawkę i zjadłam sałatkę hawajską z kaszą gryczaną. W szkole kanapkę z dwóch kromek pełnoziarnistego pieczywa z żółtym serem. A teraz jem właśnie zupę krem z groszku zielonego z selerem Robiłam też brzuszki rano, rozciągałam się i ćwiczyłam i także niedawno miałam wf
jak robisz tą sałatkę hawajską? ładnie brzmi, a nigdy nie jadłam
Cytat:
Napisane przez Sharbat_Gula Pokaż wiadomość
też miałam dzisiaj zupę krem  sama zrobiłam! na końcu posypałam jeszcze ziarnami słonecznika

wczoraj trochę się przeziębiłam i dzisiaj siedzę i piję wodę z imbirem (ponoć oprócz właściwości wzmacniających pomaga w odchudzaniu). Mam nadzieję, że mnie nie rozłoży, bo kto za mnie będzie biegał
zdrowieej ! ;*
Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak, podaj wzrost, wagę i cel.

Ja dzisiaj spoko, co prawda wypiłąm na mieście kawę z syropem waniliowym, ale czasami trzeba ^^
nie dajmy się zwariować, kawa kochana to jeszcze nic złego) raz na jakiś czas można sobie pozwolić
Cytat:
Napisane przez Lenka 91 Pokaż wiadomość
świetnie tak więc mam 168 cm wzrostu i ważę 61 kg, BMI wynosi 21,6 moim celem jest pozbyć się tłuszczyku w boczkach i osiągnięcie ok 55 kg czyli BMI 19,5

postanowiłam od dziś nie jeść "zapychaczy" tzn chipsów, orzeszków itp zero gazowanych słodkich napojów, fastfoodów i unikać czekolady... będzie ciężko ale myślę że sobie poradzę z waszą pomocą
witam)
Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Podobno nad nią pracują ^^
Ma być na wodzie a nie na tłuszczu czy coś takiego... Tak słyszałam
serio?! toż to byłby cuuuud;D

hej wszytskim ;* ja właśnie wróciłam z uczelni i jestem paaadnięta..
dziś nie grzeszyłam ale nie było idealnie dietkowo.. tu bardziej chodzi mi o regularność posiłków.. nie miałam na nie czasu praktycznie.. nie wspomne już o ćwiczeniach.. ;/
a tu dalej trzeba robić sprawozdanie

http://guseve.blogspot.com/

odchudzam się...

11.08.09 - mój Giee <3

caaalajaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując